REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Arhiepiscopia a fost amendată de primărie pentru lucrări la acoperiș

Arhiepiscopia a fost amendată de primărie pentru lucrări la acoperiș

Valentina CAMARA 4 februarie 2023 | 12:30 2246

Război între primărie și Arhiepiscopia Tomisului! Arhiepiscopia Tomisului a depus documentația necesară încă din 24 decembrie, pentru a primi autorizație de construire cu scopul construirii unui acoperiș provizoriu, însă, chiar dacă situația era urgentă, Primăria Constanța nu a eliberat autorizația. Arhiepiscopia Tomisului s-a văzut obligată, de Lega 50, să construiască un acoperiș provizoriu dar a fost amendată. În consecință, aceștia vor să conteste amenda primită.

Arhiepiscopia a fost amendata de primarie pentru lucrari la acoperis

”Arhiepiscopia Tomisului va contesta amenda dată de către Primăria Constanța, pentru că o considerăm ilegală din următorul motiv: legea 50 obligă pe proprietarul unei clădiri de patrimoniu să ia măsuri de urgență pentru securizarea clădirii, în situația unor amenințări. Suntem în condiții de iarnă, prin urmare neavând acoperiș, clădirea este în pericol să se degradeze foarte mult. De aceea, încă din 24 decembrie am depus pentru autorizarea unui acoperiș provizoriu, atât la primărie, cât și la Ministerul Culturii și la Direcția Județeană de Cultură, documentația necesară pentru a fi avizată. Direcția Județeană de Cultură deja ne-a dat un aviz favorabil. Legea 50 spune că: în situații de urgență se poate emite autorizație de construcție în 3 zile. Primăria Constanța, deși a primit documentația pe 24 decembrie, a înregistrat-o abia pe 27 decembrie, iar la data care vorbim, încă nu ne-a dat autorizație pentru acoperișul temporar. Prin urmare, noi ne aflăm, pe de-o parte de sub-obligația legii de a proteja clădirea în situații de intemperii, pe de altă parte primăria trebuia, dacă voia să ne autorizeze, în 3 zile dar nu a făcut-o, de aceea socotim această amendă ilegală și o vom contesta.” a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne pisam pe biserica voastra de sifoane ordinare
2
2
scarbos rau preotul ala, scarbos ca personaj....
12
6
Jegurile de la primarie care nu sunt in stare de nimic dau amenzi prostanacii drecului
11
6
Ai dreptate Ana dar eu m-am obisnuit cu titlurile astea bombastice marca"replica",au fost si cazuri in care titlul nu avea nimic in comun cu stirea. Problema asta dintre Arhiepiscopie si Primaria Constanta se putea rezlva cu o audienta a lui m***e la primarie dar cum Spagoveanu este prea trufash se poate ca el sa fi considerat ca se injoseste daca merge la primarie,oricum daca el nu putea sa mearga mai avea si posibilitatea de al trimite pe Tanasescu sau alt reprezentat al biserici sa discute problema asta la primarie si asa rezolva problema ca de la om la om,dar Spagoveanu a preferat sa construiasca fara aprobarea cand defapt mai avea si alte posibilitati pana sa treaca la constructie fara autorizatie adica sa incalcare legea.
6
4
Razboi ? Numai razboi vedeti. Nu e nici un razboi intre ei
7
0
si unde e amenda primariei ca spagoveanu a facut ilegal dormitoare pentru barbosi nespalati intr-o cladire de patrimoniu ??? Mwie spagoveanu si primarului !!! Cu kkt !!!
8
7
Yok problem , mai stim vreo 5 limbi internatinale , nu ca homosexuali lor care iau păstrat pe aproape in oraş
6
3
They fucking deserted the main fucking city center , they manadged to m**e all their wiseguys into gay. Our beautiful city became a fucking cript from the twilight zone
8
7
Iho de puta la sutana de teodosios
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614