REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Arhiepiscopia NU va primi teren! Făgădău: În mandatul meu nu voi demola nici o biserică. Voi milita să primească avize!

Arhiepiscopia NU va primi teren! Făgădău: În mandatul meu nu voi demola nici o biserică. Voi milita să primească avize!

Replica API 31 octombrie 2016 | 00:01 354

Consilierii locali au decis:

Consilierii locali au decis:

Spirite încinse la Consiliul Local, cu privire la atribuirea unui teren, situat pe bulevardul Mamaia, Arhiepiscopiei Tomisului. Chiar dacă proiectul de pe ordinea de zi nu a trecut, și asta pentru că PNL a votat împotrivă, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a spus că în mandatul lui nu se va demola nici o biserică și că va milita ca toate să primească avize!

Consilierii locali din partea PNL au votat împotriva unui proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, fiind vorba despre punctul 13: "Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosință gratuită, pe perioada existenței construcției, asupra terenului în suprafață 300 mp situat în municipiul Constanța, B-dul Mamaia intersecție cu B-dul Aurel Vlaicu, Arhiepiscopiei Tomisului, în vederea construirii Capelei Tinerilor; iniţiator: primar Decebal Făgădău", așa cum Vergil Chițac anunțase de dinainte.

"În ședința trecută am votat împotrivă. Nu înțelegem de ce s-a adus, din nou, pe ordinea de zi. Vom vota iar împotrivă!", a declarat Romeo Rezeanu, de la PNL. În replică, Decebal Făgădău a spus: "Proiectul de data trecută era diferit. Sub mandatul meu nu se va demola nici o biserică. Voi milita ca toate să primească avize! Și dacă au existat clădiri construite în mod ilgeal, acestea au fost făcute pentru menirea civică".

Însă, având în vedere că PNL a votat împotrivă, proiectul nu a trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614