REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Arhiepiscopia Tomisului PIERDE un teren primit în folosinţă gratuită de la Primărie: nu a respectat termenele pentru construcţia unei biserici!

Arhiepiscopia Tomisului PIERDE un teren primit în folosinţă gratuită de la Primărie: nu a respectat termenele pentru construcţia unei biserici!

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 382

Suprafaţă atribuită în 2008, la intersecţia Lt. Petre Manoiu, colt cu Munţii Tatra

Suprafaţă atribuită în 2008, la intersecţia Lt. Petre Manoiu, colt cu Munţii Tatra

Ce lovitură pentru Arhiepiscopia Tomisului! Aceasta urmează să piardă un teren pe care îl obţinuse, în anul 2008, în folosinţă gratuită, „cu condiţia să obţină autorizaţie de construire în termen de un an de la data încheierii procesului verbal de predare-primire, a începerii lucrărilor de construire în termen de un an şi receptia la terminarea lucrării în termen de 3 ani de la data obţinerii autorizaţiei de construire”, după cum se arată în hotărârea adoptată la acea vreme. Termenele din hotărâre nu au fost respectate, aşa încât, în şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa de la sfârşitul lunii aprilie (anul 2019) urmează să se ia în discuţie retragerea dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului în suprafaţă de 1870 mp situat în municipiul Constanţa, pe strada Lt. Petre Manoiu colţ cu strada Munţii Tatra. Pe acest teren urma să fie edificată/ recepţionată o biserică.

Proiectul de hotărâre la care face referire a ajuns deja în atenţia consilierilor şi urmează să fie analizat şi în comisiile de specialitate, înainte de convocarea CLM.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e fix in Palas terenul. lumea saraca, in cat timp recuperezi investitia ??
0
0
Asa trebuiau sa se ia inapoi si fabricule si spatiile care sau luat pe nimic deoarece toate au avut clauze sa se mentina activitatea principala sa se mentina un nr de angajati si sa se faca investitii etc . Asa sa distrus abatorul portul ct integrata etc , hoteluri prin Mamaia . Primaria Ct cea mai corupta din toata tara care a facut praf orasul cu zeci de terenuri facute cadou consilierilor sau gasit sa ia inapoi locul unei biserici cred ca daca se intampla asta cu o geamie nu aveati curaj sa luati terenul inapoi .
5
0
Cum adica linii se facut bitcoin?
0
2
Acolo treb Henri Coanda de la incep.........
5
0
Pai l-a pierdut ca acolo vrea sa faca primaria Henri Coanda 2. O sa va rugati sa fi fost construita acolo biserica.
6
2
cum adica a pierdut un bun care nu-i apartinea oricum are si asa surplus de biserici srl ce creeaza bani pentru spagoveanu precum liniile de facut bitcoini
12
2
Vreau si eu 300 mp de teren gratuit. Primesc ?
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367