REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Arhiepiscopul care a cerut demisia Papei, discurs pro-Rusia și anti-globalism

Arhiepiscopul care a cerut demisia Papei, discurs pro-Rusia și anti-globalism

Ana Maria LIPAN 21 martie 2023 | 00:00 1172

Zilele trecute, la Moscova a avut loc un congres al Mișcării Internaționale a Rusofililor, un eveniment organizat cu mare fast într-o sală de sticlă de la Muzeul de Stat Pușkin din Moscova, informează stiripesurse.ro. Printre participanți s-au numărat controversatul actor american Steven Seagal, un nepot al lui Charles de Gaulle, o prințesă și cercetătoare italiană, cunoscută pentru traducerile sale din Tolkien.

Arhiepiscopul care a cerut demisia Papei, discurs pro-Rusia si anti-globalism

Unul dintre principalele mesaje din cadrul congresului i-a aparținut Arhiepiscopului Carlo Maria Viganò, fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite ale Americii. Fostul ambasador al Vaticanului la Washington, cel mai critic lider catolic la adresa Papei Francisc, a devenit un susținător 100% al Rusiei, adoptând un discurs dur împotriva Occidentului, împotriva Forumului Economic Mondial și susținând că Rusia este de fapt apărătoarea creștinismului.

Cine este Vigano, un critic al Papei Francisc

În vârstă de 82 de ani, Carlo Maria Viganò este un arhiepiscop al Bisericii Catolice care a slujit ca Nunțiu apostolic în Statele Unite în perioada 19 octombrie 2011 - 12 aprilie 2016, la Washington. Anterior a fost secretar general al Guvernoratului Vaticanului în perioada 16 iulie 2009 - 3 septembrie 2011.

El este cunoscut mai ales pentru faptul că a expus două scandaluri majore de la Vatican. Acestea au fost Scandalul Vatican-leaks din 2012, în care a dezvăluit corupția financiară de la Vatican, și o scrisoare din 2018 în care îi acuza pe Papa Francisc și alți lideri ai bisericii că au ascuns acuzațiile de abuz sexual aduse fostului cardinal Theodore McCarrick. Viganò l-a îndemnat pe Francis să demisioneze. Scrisoarea a provocat diverse reacții în cadrul bisericii, unii exprimându-și sprijinul pentru acuzații și cerând anchete suplimentare, iar alții apărându-l pe Francis, punând la îndoială afirmațiile făcute în scrisoare și atacând credibilitatea lui Viganò.
Mesajul transmis de Vigano la congresul Mișcării Internaționale a Rusofililor:

„Dragi prieteni, mă bucur nespus de mult să vă pot adresa un scurt mesaj cu ocazia înființării Mișcării internaționale a rusofililor. Manifestul acestei asociații începe cu un cuvânt care pare să fi dispărut din vocabularul occidental: prietenie. În acest caz, este vorba de prietenia pentru poporul rus, împărtășită de atâția oameni din întreaga lume, și de prietenia poporului rus față de alte popoare, în acel spirit de fraternitate care își găsește fundamentul în recunoașterea noastră ca fii ai unicului Tată Etern și ca frați și surori în Domnul nostru Iisus Hristos.

Când Imperiul Roman de Vest și-a pierdut rolul politic sub presiunea invaziilor barbare, ștafeta a trecut la Constantinopol. Iar când Imperiul Roman de Răsărit a căzut și el odată cu cucerirea Bizanțului de către Mahomed al II-lea, Moscova a fost cea care a salvat moștenirea sa religioasă și politică, cu Sfinții și Sfinții săi Regi. Criza actuală ne arată prăbușirea unui Occident corupt, în care nu mai există un Papă Leon cel Mare care să-i salveze soarta, dar care mai are încă un destin, dacă își poate recăpăta misiunea providențială și recunoaște ceea ce îl unește cu misiunea Rusiei.

Evenimentele recente ne-au arătat că ateismul materialist care a devastat Imperiul rus și lumea din 1917 încoace - așa cum a anunțat Preasfânta Fecioară Maria la Fatima - s-a alăturat astăzi liberalismului în ideologia globalistă care stă la baza proiectului delirant al Noii Ordini Mondiale. Un proiect infernal, așa cum a subliniat pe bună dreptate președintele Vladimir Vladimirovič Putin într-un discurs recent, în care ura față de civilizația creștină vrea să creeze o societate de sclavi aserviți elitei de la Davos. O societate distopică, fără trecut și fără viitor, fără credință și fără idealuri, fără cultură și fără artă, fără tați și fără mame, fără familie și fără spiritualitate, fără profesori și fără ghizi spirituali, fără respect pentru cei în vârstă și fără speranțe pentru copiii noștri. Nu putem fi surprinși că, după ce a de-creștinat lumea occidentală, această elită consideră Rusia un dușman care trebuie răsturnat. Federația Rusă se ridică, în mod incontestabil, ca ultimul bastion al civilizației împotriva barbariei și adună în jurul ei toate acele națiuni care nu intenționează să se supună colonizării NATO, ONU, Organizației Mondiale a Sănătății, Băncii Mondiale, Fondului Monetar Internațional și acel morman de fundații care au ca scop îndoctrinarea maselor, manipularea informației, crearea de "primăreri colorate" pentru a destabiliza guvernele alese în mod legitim și a semăna haos, războaie și mizerie ca instrumentum regni. Recenta farsă pandemică - condusă cu metode criminale pe care nu am ezitat să le denunț încă de la începutul anului 2020 - a fost urmată de noi urgențe - inclusiv criza ucraineană - provocate în mod deliberat cu scopul de a distruge țesutul social și economic al națiunilor, de a decima populația mondială, de a concentra controlul în mâinile unei oligarhii pe care nimeni nu a ales-o și care a comis o adevărată lovitură de stat mondială, pentru care, mai devreme sau mai târziu, va fi chemată să răspundă în fața lumii.

Teoreticienii acestei lovituri de stat au nume și chipuri, începând cu George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates. Cei care declară astăzi că Rusia este un dușman îi consideră pe europeni, americani, australieni și canadieni drept dușmani și îi tratează ca atare, persecutându-i și sărăcindu-i. Dar, în timp ce emisarii Forumului Economic Mondial din guvernele occidentale pot legifera împotriva binelui propriilor cetățeni și pot ține liderii mondiali în palmă, schimbările de regim care au avut succes în alte națiuni s-au oprit la granițele Rusiei. Pe de altă parte, frauda electorală din 2020 în Statele Unite ale Americii a fost, de asemenea, indispensabilă pentru a împiedica confirmarea președintelui Donald Trump, la fel cum în 2013 statul profund și biserica profundă au reușit să îl determine pe Papa Benedict al XVI-lea să demisioneze și să aleagă o persoană agreată de Noua Ordine Mondială, iezuitul Jorge Mario Bergoglio.

Angajamentul dumneavoastră trebuie să promoveze cu siguranță relațiile de prietenie ale Rusiei cu toate popoarele, în conformitate cu principiul multipolarității care, într-o viziune politică înțeleaptă pe termen lung, este cea mai bună cale de a combate monopolaritatea globalistă. Dar această prietenie, aceste relații de concordie și cooperare reciprocă, nu pot face abstracție de denunțarea loviturii de stat săvârșite împotriva umanității de către subversivi periculoși, al căror scop declarat este instaurarea unei tiranii infernale, în care domnește ura față de Dumnezeu, precum și ura față de omul creat după chipul Său, boala, moartea, ignoranța, sărăcia, violența, egoismul și corupția. Este împărăția lui Antihrist. Acest Leviatan trebuie identificat și combătut, printr-o acțiune care să implice toate popoarele libere, în primul rând prin respingerea punctelor programatice ale Agendei 2030 și a Marii Resetări cu inițiative comune. Avem nevoie de o alianță antiglobalistă care să le redea cetățenilor puterea care le-a fost luată, iar națiunilor suveranitatea erodată și cedată lobby-ului de la Davos. Federația Rusă va juca un rol decisiv în acest efort, la fel ca și mesajul pe care Mișcarea Internațională a Rusofililor îl va transmite popoarelor din Occident, care trebuie să redevină mândru de credința sa și mândru de civilizația la care au contribuit și Sfinții Chiril și Metodiu.

Ducem o bătălie epocală: vom rămâne sub mantia Preasfintei Fecioare, glorioasa Nikopèia, împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail. Victoria îi aparține lui Hristos și celor care aleg să se alinieze sub steagul sfânt al Crucii.”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca faceti o comparatie intre ce declar eu si ce declara FALSUL PROFET DIN STIRE, puteti trage o concluzie de genul: Eu m-am nascut crestin ortodox, dar nu sunt genul care pupa moaste, nu sunt "fanatic religios", dar nici pagan, nici satanist, nici ateu, nici impostor. Sunt pur si simplu credincios, dar NU fanatic religios. Sunt mai mult sau mai putin pacatos, ca toti oamenii, in general. Pentru asta exista o Judecata De Apoi. Nu poti tu pacatui, cat poate Dumnezeu ierta... "Va mai spun iarasi ca este mai usor sa treaca o camila prin urechea acului, decat sa intre un bogat in Imparatia lui Dumnezeu.". Asta este diferenta intre mine, un crestin ortodox oarecare si un fanatic religios (precum FALSUL PROFET DIN STIRE). Diferenta e ca fanaticul religios e MANDRU, se simte cu un picior deja in Imparatia Cerurilor practicand fanatismul religios, dar nu pune in practica deloc "credinta sa". Asemanarea dintre noi doi: ambii suntem pacatosi. "Cel fara de pacat sa arunce primul piatra!" Corect?
51
0
Daca Iisus s-ar intoarce acum si ne-ar cere sa-L urmam si sa nu ne mai inchinam, separat, la alte religii, voi L-ati recunoaste pe Iisus cand v-ar vorbi? Cum ar reactiona "capii" religiilor globale? Il vor acuza de BLASFEMIE, il vor acuza ca e impostor, ca e FALS PROFET, il vor rastigni IAR, pentru ca iar le strica meseria, ca le strica slujbele, ca le incurca afacerile si mafiile si instrumentele geopolitice in care au transformat mai toate religiile pentru a justifica razboaie si mutari de granite? Il veti asculta pe Iisus sau Il veti refuza? Veti ramane "loiali" religilor voastre? Stiti ca era o vorba "Daca vorbesti cu Dumnezeu, esti credincios. Dar daca iti raspunde, esti nebun?" Hmm? Care este raspunsul? Esti nebun daca se intoarce Iisus a doua oara si iti vorbeste? Daca tu ca individ esti UN ALES cu sufletul curat si tie iti raspunde Dumnezeu, te vor interna la nebuni? Daca Iisus apare langa tine, sta in dreapta ta si iti sopteste ce sa declari LUMII, dar ei nu-L vad. Esti nebun?
51
0
Daca stiti sa cititi printre randuri, fix asta a declarat acest FALS PROFET DIN STIRE, Carlo Maria Vigano, a declarat ca daca Rusia pierde razboiul, iar Ucraina isi recapata teritorile sale din 1991-2014, atunci poporul rus va face REVOLUTIE in RUSIA si va condamna la moarte pentru tradare si multe altele pe toti putinistii in frunte cu Putin. Iar asta inseamna ca poporul rus va deveni DEMOCRAT, cel mai probabil si va incepe sa devina PRIETEN cu "globalistii",cu americanii si europenii si nu vor mai fi "prieteni cu China" cum nici Ucraina nu mai e prietena cu Rusia dupa independenta obtinuta in 1991. Intelegeti ca este fix acelasi scenariu, nu-i asa? ACEST FALS PROFET DIN STIRE, fix asta declara: CA DACA POPORUL RUS FACE REVOLUTIE SI ELIMINA PUTINISMUL, apoi devine RUSIA DEMOCRATA si "libertina" si ORTODOXIA RUSEASCA ar fi in pericol.Crede ca ar creste numarul ateilor. Fariseii se tem ca pierd JOBUL. FIX LA FEL au cerut RASTIGNIREA LUI ISUS acum 2000 ani PENTRU CA LE "incurca slujba".
51
1
E ca si cum cineva ar vrea sa refaca Germania nazista (Doamne fereste!) si apoi ar adauga la numarul victimelor ucise de HITLER si de nazistii sai. Hitler nu i-a ucis cu mana sa, ci "armata pe care o conducea" a ucis cel putin 17.000.000 de oameni. Despre MAO se vehiculeaza ca de fapt a ucis pana la 78.000.000 de oameni, ci nu doar in jur de 45.000.000 cum auzisem noi. Dar daca ar fi refacut URSS-ul cum doreste Putin, cum doreste Xi Jinping, cum doreste FALSUL PROFET din stire, aceste crime impotriva Ucrainei si nu numai, se vor adauga la VICTIMELE LUI STALIN. Ele tot victime ale URSS sunt, de fapt. Deci sunt ENORM DE MULTE MOTIVE pentru care trebuie sa facem tot posibilul ca URSS SA NU FIE REFACUT, iar Rusia SA NU ocupe intreaga Ucraina. Daca Rusia pierde razboiul si se retrage la granitele din 1991, nu inseamna ca Ucraina va trece dincolo de granite si va merge spre Moscova. Nu de asta se tem putinistii, ci de REVOLTA poporului rus fata de pierderile umane si materiale suferite.
53
1
Rusii si chnezii vor sa impuna TOTALITARISM, AUTORITARISM, DICTATURA SI MAFIE GLOBALA. Ce nivel de credibilitate are FALSUL PROFET din stire, daca el vrea ca INTREAGA LUMEA sa fie condusa de un PUTIN urmas al lui Stalin si un XI Jinping (CHINA) urmas al lui MAO? MAO este cele mai mare criminal din toate timpurile, iar ei vor sa intoarca prin Xi Jinping CHINA la perioada aia, vrea sa-i refaca "regatul" lui MAO si sa-l incoroneze pe Xi Jinping. MAO a ucis aproxmativ 45.000.000 de oameni. Urmatorul cel mai mare criminal este STALIN cu cel putin 23.000.000 oameni ucisi. Stalin a ucis aproape dublu decat Hitler care este pe pozitia a 3-a in acest clasament sangeros. Acest FALS PROFET vrea sa ii incoroneze pe Putin si Xi Jinping, vrea refacerea URSS, ca Putin sa adauge mai departe la acele peste 23.000.000 de victime ale lui Stalin. STALIN prin URSS i-a omorat, nu cu mana sa. E FALS PROFET sau nu? Coronavirus a aparut in China. Ce zice FALSUL PROFET? - "Recenta farsa pandemica" E credibil?
53
1
KGBistii si NKVDistii rusi au dezvoltat O MAFIE in actuala Federatie Rusa. Stiti cum procedeaza MAFIA in general, nu? Le "cumpara" pe victime, le imprumuta cu bani sau le invita la masa cu capii mafiei, familie langa familie, ca mai apoi sa "le cumpere tacere" sau sa-i ameninte prin legatura parsiva "AI STAT LA MASA CU MINE". Astfel, MAFIA "FEDERATIA RUSA" a "cumparat" de-a lungul istoriei mai multi lideri europeni, precum TRUMP, BERLUSCONI, VIKTOR ORBAN, LE PEN, etc. Chiar si prin India, dar ma doare fix undeva de ei si nu am sa stau sa argumentez acolo. Cautati pe google legaturile "intime" dintre Putin si Trump care deja sunt evidente, intre Putin si Berlusconi (si "secretara" sa GIORGIA MELONI care tocmai a castigat alegerile din Italia), cautati legaturile dintre Le Pen din Franta (care a declarat ca vrea sa scoata Franta din NATO daca va castiga alegerile, ba chiar s-a dovedit ca a facut afaceri cu Rusia). Vor MAFIE LA NIVEL GLOBAL SI DICTATORI in toate "tarile prietene Rusiei"
51
1
Putin e declarat CRIMINAL DE RAZBOI (precum HlTLER). O zi mai tarziu apare FALSUL PROFET si ii ia aparare. In aceeasi zi apare Trump si instiga la REVOLUTIE, la RAZBOI CIVIL IN SUA, pentru ca urmeaza ca el sa fie arestat". Oficialii rusi raspund: "ASA SI? Oricum nu il vom trimite pe Putin la HAGA. Nu veniti aici ca avem peste 6000 de nucIeare". Alte intrebari? Ce spunea bufonul lui Putin care i-a tinut "tronul" cald timp de 4 ani? Citez: "Luati-va tara inapoi, americani! Luptati! Distrugeti tirania de la Washington! Trimiteti clica corupta de nebuni cu cap de porc - tatal si fiul Biden - la cosul de gunoi imputit al istoriei! MAGA! P. S. Postare publicata la cererea candidatului la presedintia SUA, colonelul Daniil Fedorovici Trump", scrie Medvedev.". P.S pentru bolnavul psihic de jos care se semneaza MEDICAMNETE aka MI-RE-LA DE LA SCULARIE aka RELU - NU TE-AM INJURAT EU MAI JOS, nici nu ma intereseaza cu cine te certi. Cititorii trebuie sa stie ca tu esti RELU cu comentarii MORBIDE
41
0
Inchipuiti-va ca FALSUL PROFET din stire face un LIVE pe facebook, in fata sa are o sosea, in spatele sau are o cale ferata. Sunt pararele. FALSUL PROFET filmeaza cum pe sosea trec masinile de la o nunta si incepe: "Uitati-va cate masini scumpe, probabil sunt refugiati ucraineni. Uitati-va la limuzina aia scumpa, in ea se afla Bill Gates si Soros. Uitati-va cat praf au ridicat (fariseul ia o mana de nisip de pe jos si o arunca tactic in fata telefonului). Acolo sunt banii vostri! Astea polueaza planeta ca au motoare mari. Uitati-va cata galagie fac motoarele lor." (si incepe sa urle tot mai tare, sa acopere zgomotul). Coloana de masini dispare si soseaua ramane pustie. Praful se ridica tot mai tare, zgomotul de motoare e tot mai mare, apoi FARISEUL intoarce camera si filmeza doar "rotile"- sunt trenurile Rusiei cu Z incarcate cu vehicule militare. Dincolo de calea ferata trec convoaie militare si in urma lor cisterne pline. FALSUL PROFET: "OMG Globalistii se duc la razboi. Vrem PACE!"
41
0
Uite si de aia semnez asa sa imi asum,de salvat e automat cu tehnologia asta...succes in continuare ( sa faci o donatie la replica ,ca te lasa ,fara identificare prealabila ,ca alte site-uri/ gen e-mail etc sa postezi atate prostii
0
1
Iti mai zic ceva ca ti-a intrat marul in c*r cum zice poporul...( si pt.cine te-a sfătuit) poti tu sa oostezi cu MEDICAMENTE pana mâine, Ip-ul e unic si ti-am zis ca pt.toate prostiile aiurea si amenintarile pe net vine scadenta .. esti cu capul? Nu vrei medicamente...vede instanta .
0
1
Cum ti-am mai zis ...convulex ,seroqel,etc ( Xanax nu te ajuta ca esti deja caz clinic) : ) astept urmatoarea postare elevata a ta...cu injuraturile mai usor si in numele de postare al meu....asa e cu trolii cand vad ca se scurteaza ața injura...da in rest pregatiti tare...Marș dracu papitoilor .
0
1
Bai pulica nu ai tu injuraturi cate stiu eu...semnezi cu medicamente...a început sa iti placa...da mai vb....
0
1
Poate sa.o facă ma-ta prima ? Ca te-a c***t asa bou?
0
1
este un mwist trol sovietic care nu merita decat sa-mi linga mie kktul !!! Personal cu limba !!!
3
1
Si daca tot pierzi timpul tau cu atatea prostii,cauta manipulare,razboi hibd etc Poate vezi si ce e cu tine....nu cauta Experimentul Revolutia 89 in direct ca pricepi ca a fost de succes si exportat....
1
1
Iar prin porumb? Am vazut postarile tale de cateva zile...,nu am intervenit ,da nu e pacat sa nu te duci sa te cauti la un doctor? Sa se piardă atata analiza si inteligenta în asa multe domenii? Ai grija se agraveaza si da dependenta iluzia de persoana publica pe net....
1
2
De altfel, pentru ca stiu cine esti, trolule putinist, tin sa repet faptul ca: RUSIA NU MAI POATE OCUPA INTREAGA UCRAINA. Singura sansa a Rusiei acum ramane ca AUR sa faca alianta AUR+SOS+PSD dupa 2024 si sa scoata Romania din NATO. Apoi, vor chema Rusia sa debarce prin Marea Neagra si pe calea aerului in Romania (precum face in Belarus) si apoi Rusia paote incercui UCRAINA, atacand VESTUL UCRAINEI prin NORDUL ROMANIEI si SUD-VESTUL Belarusului. Astfel, Ucraina nu mai are granita cu Polonia si nu mai paote primi echipamente militare din occident. Deci cateva luni mai tarziu, probabil ca rusii ar reusi sa incercuiasca Kievul si sa castige. Parerea mea e ca de-aia zbiara astia din AUR ca vor anticipate, vor cu orice pret sa ajute Rusia, dar nu pentru ca sunt rusofili, ci pentru ca vor sa accepte oferta lui Putin si sa recuperam intreaga BASARABIE ISTORICA. Insa este un pret prea mare pe care eu NU AM SA-L PLATESC.Securistii ar trebui sa stie asta, ar fi o VULNERABILITATE! Ramanem in NATO
43
1
Adevar graieste acest om.
4
4
Nu se poate. Unirea cu MOLDOVA se poate realiza, dar BASARABIA INTREAGA nu se poate intoarce la Romania din acelasi motiv pentru care nici Alaska nu se poate intoarce la Rusia, nici Ucraina nu se poate intoarce la Rusia, nici Transilvania nu se poate intoarce la Ungaria, nici Germania (candva nazista) nu se poate intoarce la portile Moscovei. Sunt multe argumente irefutabile pentru care BASARABIA ISTORICA NU SE POATE INTOARCE COMPLET LA ROMANIA, oricat de mult mi-as dori chiar si eu sa refacem ROMANIA MARE. EXCLUD SA ACCEPTAM oferta lui Putin care cere sa iesim din NATO si dupa ce ocupa toata Ucraina sa ne inapoieze el intreaga BASARABIE ISTORICA + tezaurul de aur al Romaniei care se afla acum in Moscova. Voi stiti prea bine, AURolacilor si SOSocistilor ca asta este singurul motiv al aparitiei partidului AUR. Iar singura solutie sa incercati macar, este sa va aliati PSD+AUR+SOS, dar asta se va transforma in razboi civil in Romania, sunt ferm convins de asta. Locul Romaniei e in NATO.
42
2
Ucraina sa ne dea basarabia
2
14
Si inca o chestie: Am impresia ca e si rasist. Observ ca multi ii asociaza pe americani sau pe "globalisiti" cu n.e.g.ri.i. Pana si la Trump ati observat asta, pana si la Giorgia Meloni care evident este fascista, George Simion din AUR si SOS la fel care sunt rasisti, au la radacini un partid EXTREM DE RASIST, anume NOUA DREAPTA. Au ideologie de baza LEGIONARISMUL si usoare apucaturi fascisto-antisemite. Observ ca in vremurile noastre toti acesti fascisti ii ataca pe homosexuali precum ii atacau pe evrei. Toti au ceva cu homosexualii. Fie ca au ceva "personal" impotriva lor, fie ca se folosesc de asta ca tema de propaganda in scop politic si geopolitic, observ ca mai toti PUTINISTII ii ataca pe homosexuali. Ce sa intelegem noi din toate valva asta "anti-globalisti", ca vor sa-i extermine pe homosexuali? Adica, daca aduc putinisti la carma tarii lor, ce se va intampla cu homosexualii? Deportari? NEVER AGAIN devine... AGAIN?Acest CARLO e anti-homosexuali, anti-digitalizare, anti-migranti
30
1
Eu sunt constient ca daca toata planeta ar deveni plina de ATEI, iar nu ar fi bine. Sunt constient ca o buna parte din rusi sunt ortodocsi. Nu zice nimeni Rusia trebuie sa se destrame. Eu sincer vreau ca Rusia sa intre in NATO. Cu China e mai greu, dar Rusia sunt sigur ca poate adera la NATO, daca isi rezolva problemele cu vecinii si le inapoiaza terenurile si ma refer la Moldova, Ucraina, Georgia si ceilalti. Dar Rusia din prezent e precum Germania nazista. Multi nu inteleg ca noi nu suntem anti-rusofili, suntem anti-putinisti. Nu toti nemtii erau sustinatorii lui Hitler, precum nici azi nu sunt toti rusii sustinatorii lui Putin. Chiar nu intelegeti paralela? E o problema cu regimul, cu conducerea Rusiei, nu cu poporul rus, care este oricum CAPTIV. Nu are absolut niciun sens ce spune FALSUL PROFET DIN STIRE. Daca Dumnezeu ar vorbi printr-un preot sau ceva de genul, sigur nu ar spune ce spune individul asta CARLO. Este evident SUBIECTIV, il deranjeaza homosexualii si tineretul din UE
30
1
Stiti care este solutia de PACE? Dar tot Rusia este cea vinovata si nu vrea pace. SOLUTIA DE PACE ESTE URMATOARE: Rusia se retrage si isi recunoaste infrangerea. Ucraina isi recapata teritorile recunoscute la nivel global in 1991 chiar si de Rusia. Apoi, Ucraina primeste ARME NUCLEARE, pentru ca prin Memorandumul din 1994 semnat in Budapesta, Ucraina a cedat armele sale nucleare spre Federatia Rusa cu conditia sa-i fie respectata integritatea teritoriala a Ucrainei. Deci, Ucraina primeste ARME NUCLEARE si renunta la cererea de aderare la NATO. Armele nucleare oricum sunt pur defensive si nu pot fi folosite si au rol de descurajare. Astfel, NATO nu va mai avea baze militare in Ucraina, iar Moscova se va simti IN SIGURANTA. NATO ramane unde e acum, Rusia ramane unde e acum. Ucraina independenta neutra si suverana cu ARME NUCLEARE. Vrea Rusia asta? NU VREA! Rusia vrea sa refaca URSS, vrea sa-si faca imperiu, are vise imperialiste. RUSIA E PROBLEMA, NU NATO! Asta din stire e FALS PROFET!
30
1
NATO aduce pace. Toate tarile care cer aderarea la NATO si care intra apoi in CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN ISTORIE, vor fi apoi in siguranta. Atatia ani de pace in EUROPA se datoreaza NATO. In toti anii astia in care NATO a unit tarile din EUROPA, astfel incat nicio tara membra NATO nu o poate ataca pe alta, este o garantie a pacii. Daca toate tarile intra in NATO, inclusiv China si Rusia, atunci nu se mai lupta nimeni cu nimeni. NATO e diferit total de UE. Nu are deloc sens ce spune falsul profet din stire. Limbaj academic, ambalat frumos, dar nimic adevarat. Eu inteleg ca nu le convine ce se intampla in UE cu homosexuali, cu migranti, cu casatorii intre "rase diferite" sau intre religii diferite. Asta ii deranjeaza pe ei cel mai rau, dar NU au legatura cu NATO. Deci NATO nu afecteaza cu nimic religile globale. Pe alta parte, FALSUL PROFET "declara razboi" LUMII LIBERE, democraticilor, "libertinilor", "globalistilor". Unde e iubirea aproapelui? Discursul lui e plin de ura.
33
1
Ati observat voi ca NATO, AMERICANII, EUROPENII, "GLOBALISTII", LUMEA LIBERA cere cuiva sa se supuna, sa ia "religia globalistilor" sau ceva de genul, altfel sunt eliminati? Nu, nu ati observat, pentru ca NU EXISTA ASA CEVA! Exista doar 2 mari posibilitati ale APOCALIPSEI si anume: Intreaga planeta devine "LIBERTINA" democrata si intr-un final plina de atei, atunci APOCALIPSA POATE VENI DOAR PRIN CATASTROFE NATURALE, cand DUMNEZEU va fi manios pe pacatele noastre si pe faptul ca nu mai face nimeni VOIA DOMNULUI, adica vor uita toti de El. Dar aici sigur vorbim despre sute de ani, poate mii. Iar a 2-a varianta de APOCALIPSA este: ANTIHRISM! Adica, Rusia si China impreuna sau doar una dintre ele, va conduce intreaga planeta prin metoda ANTIHRISM, adica toata planeta sta in genunchi si aproba tot ce va cere un "zeu in carne si oase", un DICTATOR GLOBAL, un "CEZAR", iar atunci Iisus va veni sa-i salveze pe credinciosi din ghearele FIAREI si il va distruge pe CEZAR. Sau razboi nuclear acum.
31
1
Iar faptul ca individul confirma ca ei, acesti rusofili sunt de fapt un fel de MASONI mai noi, confirma si faptul ca ei sunt de fapt FALSI PROFETI, sunt apostolii satanei, sunt de fapt cei care ne cer noua sa ne inchinam la ANTIHRIST, la Satana in carne si oase care e Putin si sa acceptam semnele FIAREI din RUSIA. Sunt tot mai convins ca STEAUA AIA ROSIE RUSEASCA, care arata ca o pentagrama, e de fapt semnul Fiarei. Ori aia, ori pasarea cu 2 capete pe care o asocieaza si ortodoxiei. Imaginati-va daca lucruri ar decurge asa cum spune acest FALS PROFET, daca SUA, NATO si "globalistii" dispar si raman ei cu Rusia si China sa conduca planeta cu "conservatorismul" lor. Vor impune DICTATURA GLOBALA, nu? Adica ei taie, ei spanzura. Ei sunt "zei in carne si oase" iar civilii fie accepta, fie sunt eliminati, nu? Pai nu e asta antihrism? Daca se ajunge acolo la DICTATURA GLOBALA sub Rusia si China, inseamna ca nimeni nu ii mai deranjeaza, nu? Cand va veni Iisus a 2-a oara, cu cine se va lupta?
31
1
De altfel, religiile sunt mincinoase toate. Nu exista una perfecta. Ci din toate trebuie sa alegi ce e mai bun si abia poti face din toate doar una "imaginara" dar abia aia este singura care face VOIA DOMNULUI. NU TREBUIE SA IEI NISTE SEMNE ANUME, nu trebuie sa te inchini la o cruce anume, caci aproape fiecare popor in parte are o versiune diferita a crucii, pana si satanistii au o cruce sau un steag al religiei lor. Acest individ este un profet mincinos. Nu zice nimeni ca ortodoxia ruseasca trebuie sa dispara sau alte chestii de genul, astea sunt doar "tipete ale disperarii" satanistilor din Kremlin care se tin de "ciolan", se tin de tronul lor si apeleaza la lachei, la altar boy precum individul din stire. Iisus nu a venit pentru o religie anume, a venit pentru totate, pentru toti. Religiile sunt doar "interpretari diferite" ale misiunii pe care ne-a lasat-o Iisus sau DIVINITATEA, in general. Daca Ucraina castiga razboiul, inseamna ca dispare ortodoxia ruseasca? Hai sa fim seriosi,ba
31
3
Nu are dreptate. Este un altar boy. Vorbeste frumos, pompos si atat. Minte frumos, in clasicul stil KGBist. A citat cuvant cu cuvant din propaganda rusa. Acest individ A FOST "CUMPARAT" DE MOSCOVA. Metoda asta "stalinista" o cunosc de zeci de ani. BLALBLABLA-ul de la inceput e doar praf in ochi, ultima idee e cea mai importanta pentru care a pompat tot BLABLABLA-ul. Citez: "Victoria ii aparține lui Hristos si celor care aleg sa se alinieze sub steagul sfant al Crucii." Serios? Daca Iisus ne-ar vorbi acum, in prag de RAZBOI MONDIAL NUCLEAR (APOCALIPSA BIBILICA), NU ASTA AR SPUNE. Deja m-am saturat de toata tampenia asta cu 1000 de feluri de cruci diferite. Fiecare are "crucea lui", pana si satanistii au o cruce a lor. IISUS NU AR SPUNE, daca ar veni acum a 2-a oara, sa ne salveze: "Victoria ii apartine lui Hristos si celor care aleg sa se alinieze sub steagul sfant al Crucii." ANTIHRIST AR SPUNE ASTA si FALSUL PROFET. Iisus i-ar salva pe toti cei buni, ci nu pe cei cu "steagul" FIAREI.
33
4
Are Dreptate
3
10
Are Dreptate
3
10
Fiecare pomohac e "altar boy-ul cuiva". Acest individ pare a fi altar boy-ul lui Trump, mai ales al republicanilor. El nu este pro-rus in mod direct, ci indirect. El are alte interese legate in mod clar de TRUMP. De fapt, mai putin de Trump, mai mult de republicanii din Statele Unite ale Americii, dar cred ca intelegeti unde bat. Axa TRUMP-BERLUSCONI-PUTIN, va spune ceva? Papa le cam sta in drum. Pai nu au si trumpistii si "melonistii" Georgiei un "Teodosie M.a.c.h.e Petrescu" al lor? Evident ca au. Peste tot exista unul. E plina lumea de farisei. Dar cel mai important lucru e ca DIAVOLUL SE ASCUNDE IN DETALII. Uitati-va numai ce privire are! E privire de "securist" toata ziua! Daca nici eu nu recunosc o privire de securist, nu mai recunoaste nimeni. E aceeasi privire precum a lui Coldea, precum a lui Teodosie sau chiar precum a lui IVAN CEL GROAZNIC. "Ochii care il vaneaza pe vanator" Veti intelege mai tarziu. Mai aveti multe carti de citit pana sa "vedeti" ce vad eu. Oho! Multe rau!
41
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367