REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Arimex Comexim a împărțit cadouri copiilor internați în spitalele constănțene

Arimex Comexim a împărțit cadouri copiilor internați în spitalele constănțene

Replica API 5 decembrie 2021 | 00:00 586

Moș Crăciun nu îngăduie pandemiei să strice magia sărbătorilor de iarnă. El a început deja o călătorie în jurul lumii pentru a-i întâlni pe copiii care nu au apucat să îi trimită o scrisoare. Toți copii trebuie să afle că nimic nu-l va opri să facă ocolul lumii în noaptea magică, și să treaca pe la fiecare.

Astfel, Spiridusii Asociaţiei ,,Suflete deschise” şi salariatii Arimex Comexim 2000 SRL au luat chipul Mosului Nicolae si au făcut o vizită copiilor internați în spitale pentru a le aduce o mică bucurie în suflet. Mesajul transmis de aceștia este că spiritul Crăciunului reprezintă salvarea omenirii, iar Crăciunul trebuie să dăinuiască, oricâte pandemii ar fi. O primă oprire, a făcut-o Mosul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei. Ce bucurie, ce hărmalaie şi veselie, a stârnit prezenţa Elfiţelor, e greu de descris. Micuţii, au uitat de tristeţe şi de suferinţe, iar sufletele lor s-au umplut de bucurie. Ajutat de spiriduşi, Moşul a împărţit cu drag, tuturor, jucării, dulciuri şi fructe. În plus, pentru a afla despre Naşterea Pruncului Hristos, Moşul le-a dăruit micuţilor, creioane colorate şi cărţi de colorat, cu ajutorul cărora să poată descoperi Magia Crăciunului. Și mai mult, fiecare copilaș a primit și câte o măscuţă magică, împodobită cu braduţi, steluţe, clopoţei şi fulgişori de nea.

Şi pentru că cei mici, atât de mult l-au impresionat pe Moşul, acesta le-a promis că îi va vizita în fiecare zi, şi că va lăsa Spiriduşii si Elfiţele, să le fie parteneri de joaca, până în Sfânta zi de Crăciun. Dar şi că la noapte vor fi vizitati şi de Moş Nicolae. Toţi copiii ştiu că Moş Nicolae se îngrijeşte îndeaproape de ei: celor cuminţi le aduce daruri, iar celor neascultători, o vărguţă! Dar nu toţi ştiu că şi soldaţii, şi pescarii, şi marinarii îl consideră pe Sfântul Nicolae ocrotitorul lor. Adevărul este că Sfântul Nicolae este, de sute de ani, unul dintre cei mai iubiţi şi mai cinstiţi sfinţi. El nu este numai un moş care aduce daruri copiilor! Bisericile ridicate în cinstea lui pretutindeni în Europa şi poveştile despre minunile numeroase făcute de el sunt o dovadă a ajutorului pe care Sfântul Nicolae l-a dat celor sărmani şi celor aflaţi în primejdie, dar şi a dragostei pe care i-o poartă creştinii de pretutindeni. Iubirea se întoarce la cel ce iubeşte, bucuria se întoarce la cel ce dăruieşte.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218