REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Arma furată din Mamaia Sat, căutată Canalul Dunăre-Marea Neagră! Vezi de ce

Arma furată din Mamaia Sat, căutată Canalul Dunăre-Marea Neagră! Vezi de ce

Replica API 22 martie 2022 | 16:39 6318

Județul Constanța este în alertă! Forțele de ordine îl caută în continuare pe bărbatul care a atacat un militar și l-a deposedat de armă. Mascat cu o cagulă, individul a pătruns prin efracție în perimetrul unității militare din Mamaia Sat și l-a atacat pe militarul din postul de pază și, după o luptă corp la corp, bărbatul a reușit să fugă. Potrivit informațiilor noastre, o altă variantă luată în calcul de către anchetatori este aceea că după ce arma a fost furată, individul ar fi aruncat-o în canalul Dunărea Marea Neagră. Astfel, în cursul zilei de luni, 21 martie a.c., scafandrii militari vor face scufundări pentru căutarea armei. Se pare că s-a verificat ipoteza conform căreia militarul ar fi părăsit postul, dat fiind faptul că bărbatul este un împătimit al pescuitului. Însă ipoteza nu a fost confirmată, întrucât arma nu a fost găsită în perimetrul cercetat, iar militarul susține în continuare că a fost atacat. Cercertările continuă

Nici până în aceste momente individul nu a fost găsit de către forțele de ordine constănțene. Potrivit informațiilor noastre, o nouă ipoteză în acest caz este faptul că individul încă necunoscut ar fi aruncat de îndată arma în canalul Dunăre-Marea Neagră. Chiar în aceste momente, mai multe echipaje de scafandri militari caută arma.

Armă furată dintr-o unitate militară din Mamaia Sat

Vă reamintim că, un militar de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara zilei de sâmbătă, 19 martie a.c., în timp ce executa serviciul de pază în unitate. O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar.

Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe.

Mai multe detalii puteți citi aici: Alerta continuă! Atacatorul de la Unitatea Militară ar putea fi un fost angajat! Video

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar daca e in canal , a intrat in nori , mal...
2
0
S a furat pistolul comandantului control la valize ati prins o
0
0
E u i l f o o t n g ura pe Putin de kriminal !
0
0
Militarul dormea?
1
0
il omoara garda daca il prinde pe ala
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367