REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Armin van Buuren, cap de afiș la NEVERSEA! Un nou val de artiști, anunțați de organizatori

Armin van Buuren, cap de afiș la NEVERSEA! Un nou val de artiști, anunțați de organizatori

Replica API 11 mai 2018 | 00:00 291

ARMIN VAN BUUREN, STEVE AOKI, GALANTIS, GTA, JONAS BLUE, KUNGS, TUJAMO, YELLOW CLAW alături de THE SCRIPT, JOHN NEWMAN, SCOOTER, HARDWELL, AXWELL&INGROSSO, SCOOTER și STEVE ANGELLO sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena principală NEVERSEA 2018!

Răsăritul de la malul Mării Negre, la festivalul NEVERSEA, va fi acompaniat în acest an de cel mai așteptat artist de fanii din România, ARMIN VAN BUUREN. Artistul a fost prezent la fiecare ediție a festivalului UNTOLD. Armin van Buuren și-a dorit să cunoască și să guste și din atmosfera celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, astfel că în perioada 5-8 iulie, fanii îl pot vedea și auzi live pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

STEVE AOKI, GALANTIS și TUJAMO sunt alți trei artiști aflați în topul preferințelor fanilor festivalului NEVERSEA. Steve Aoki le promite fanilor un show incredibil dar și torturi delicioase pentru cei aflați în fața scenei principale a festivalului. Galantis sunt doi DJ suedezi care vin pentru prima dată la festivalul NEVERSEA. Au fost prezenți la cea de-a doua ediție a festivalului UNTOLD, unde în fața a peste 70.000 de oameni au facut un show incredibil. Tujamo a fost prezent anul trecut la prima ediție a festivalului NEVERSEA și și-a dorit foarte mult o reîntâlnire cu fanii de la malul Mării Negre.

Artistul britanic, JONAS BLUE vine pentru prima dată pe o plajă din România, la festivalul NEVERSEA. Melodia “Mama”, care are o jumătate de milliard de vizualizări, dar și “Perfect Strangers” care deține 5 discuri de platină vor răsuna live în această vară de pe scena principală a festivalului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vine si angelea similea si fuego.Dj irina loghin
1
1
iarasi vin toti drogatii in constanta
1
1
Ca la pupitru e aoki sau costel ce mai conteaza...Bumti bumti iti face tandari creierasul.
2
2
lasati draga copiii sa se distreze si ei, ce aveti cu ei?
3
2
Aici sint banii constantenilor!--nema cultura doar mizerie si 3 nopti de bubuiala si neodihna ptr populatie
5
4
Si pe timpul romanilor era lafel "Piine si circ".Fal domnule in afara orasului, nu pe seama stresului populatiei.
4
2
Welcome to evershit!!! Go and fuck yourself!
8
3
Bai , ne lasati cu mizeriile astea suburbane. Asta cum o catalogati cultura civilizatie? Nu vedeti ca nu se intampla nimic in afara de mizerie aici?
6
6
Cipaniada muzicala 2018
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614