REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, din nou parteneri în trailerul viitorului film din seria „Terminator“

Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, din nou parteneri în trailerul viitorului film din seria „Terminator“

Replica API 25 mai 2019 | 18:58 629

Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton

Franciza cinematografică ''Terminator'' a prezentat joi trailerul viitorului film ''Terminator: Dark Fate'', care marchează revenirea lui Arnold Schwarzenegger şi a Lindei Hamilton ca parteneri de platou în noile aventuri ale cyborgului asasin din metal lichid, interpretat de actorul de origine mexicană Gabriel Luna, relatează EFE.

Deşi este vorba despre al şaselea lungmetraj din această franciză, ''Terminator: Dark Fate'' se distanţează complet de cele mai recente trei filme, iar acţiunea se desfăşoară imediat în continuarea evenimentelor din ''Terminator 2''.

Această nouă tentativă de a promova pasiunea pentru universul science-fiction şi al filmelor de acţiune marchează şi o altă revenire: cea a primului său regizor, James Cameron, de data aceasta ca producător.

Filmul, care se află în fază de postproducţie, va ajunge în cinematografe în luna noiembrie.

În trailerul difuzat joi apar şi noile actriţe ale francizei, Mackenzie Davis şi Natalia Reyes, care fug din calea personajului interpretat de Gabriel Luna, ce debutează în rolul acestui Terminator de avangardă, dotat cu noi abilităţi graţie compoziţiei sale din metal lichid.

Potrivit trailerului, Terminator se va confrunta cu Grace, un robot umanoid, interpretat de Davis, care încearcă să protejeze victimele.

La jumătatea clipului îşi fac apariţia Linda Hamilton, în personajul Sarah Connor, şi Arnold Schwarzenegger, ca ''cyborg'' original T-800. Cei doi actori îşi reiau astfel rolurile emblematice pe care le-au avut în filmul original, dar cu un obiectiv complet diferit în această nouă intrigă.

''Terminator: Dark Fate'' este regizat de Tim Miller şi produs de Cameron, care a participat şi la scrierea scenariului.

Actorul Gabriel Luna, născut în Texas şi de origine mexicană, debutează ca protagonist în acest film. Luna, în vârstă de 35 de ani, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel ''Agents of Shield'' şi pentru apariţia sa în serialul ''Matador''.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920