REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Artiştii au sărbătorit Revelionul cu întârziere. Iată cum s-au distrat până în zori

Artiştii au sărbătorit Revelionul cu întârziere. Iată cum s-au distrat până în zori

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 349

Sâmbătă, 12 ianuarie, artiştii care au muncit de Revelion şi au susţinut concerte şi-au dat întâlnire la un local din Capitală pentru a recupera distracţia şi voia bună. Revelionul artiştilor a adus împreună atât personalităţi din industria muzicală, familiile acestora, cât şi persoane dornice de distracţie. Cântăreţii nu au putut sta departe de scenă, fiecare dintre ei interpetând melodii din repertoriul personal.

Revelionul artiştilor s-a desfăşurat sub semnul diversităţii muzicale, căci a fost interpretată de la muzică populară, până la rock. Aşadar, fiecare dintre cei prezenţi a avut ocazia de a asculta şi dansa pe refrenurile preferate.

Mărioara Man Gheorghe a cântat versuri patriotice, în timp ce Roxana, fostă membră a formaţiei Etnic a ridicat lumea în picioare, la horă. Marian Niculae( ex. Haiducii) a contribuit la rândul său la atmosfera de petrecere. Simona Dichiseanu a cântat, pentru cei mai nostalgici dintre cei prezenţi în sală, muzică uşoară.

Câştigătorul X Factor din anul 2012,Tudor Turcu, a urcat pe scenă în ritm de rock şi a prezentat publicului acordurile care l-au făcut cunoscut. A fost susţinut de soţia sa şi de cea mai mică fană, fiica lor, Anastasia.

Elena Ionescu a născut în urmă cu puţin timp, însă este o mămică energică care nu se abate de la idealurile profesionale. Îmbrăcată într-o rochie sclipitoare, care a furat toate privirile, şi acompaniată de formaţia Super Chill, Elena a oferit un spectacol de excepţie, plin de energie.

Seara de 12 ianuarie a fost una în care artiştii s-au întâlnit cu cei apropiaţi lor pentru a sărbători, cu întârziere, nu doar trecerea dintre ani, ci şi ceea ce îi uneşte pe toţi, pasiunea pentru muzică.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614