REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Artiştii constănţeni au oferit "hrană pentru suflet" vârstnicilor

Artiştii constănţeni au oferit "hrană pentru suflet" vârstnicilor

Replica API 9 decembrie 2013 | 00:00 253

La teatru

La teatru

Seara de Moş Nicolae a fost una specială pentru 150 de bătrâni invitaţi, de către Lions Club Constanţa, la un spectacol de gală susţinut de artiştii Teatrului Naţional de Stat Constanţa. Lions Club Constanţa a organizat a XIV-a ediţie a spectacolului de caritate "Hrană pentru suflet", dedicat persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Spectacolul s-a desfăşurat la Sala Fantasio a Teatrului Naţional de Stat Constanţa. Cei prezenţi au fost încântaţi de prestaţia de excelent nivel a artiştilor de la Teatrul Naţional de Stat, care au pus în scenă, sub regia maestrului Lucian Iancu, comedia de moravuri "Gaiţele", de Alexandru Kiriţescu. Alături de leii constănţeni, la acţiune au participat şi doamnele de la nou înfiinţatul Club Lions Balkanica, dar şi oaspeţi bulgari de la Lions Club Silistra. La finalul spectacolului, toţi oaspeţii au primit cadouri, constând în pachete cu alimente de bază.

"Am reuşit să păstrăm tradiţia acestui spectacol, pe care îl organizăm pentru al 14-lea an consecutiv, oferindu-le prietenilor noştri mai vârstnici o seară, spunem noi, plăcută, în încercarea de a le face Sărbătorile de Iarnă un pic mai frumoase. Le mulţumim partenerilor de la Centrul social de lângă Căminul de bătrâni Constanţa, care ne-au ajutat să identificăm persoanele pe care încercăm să le ajutăm", a declarat Traian Surdu, vicepreşedintele Lions Club Constanţa. Acţiunea s-a desfăşurat în parteneriat cu Lions Club Balkanica Constanţa, DP World Constanţa, Mrini Eye Hospital şi Ulker România.

Cristina MARIN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367