REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Artrita reumatoidă: Încercați aceste remedii atunci când aveți crize

Artrita reumatoidă: Încercați aceste remedii atunci când aveți crize

Replica API 10 august 2022 | 00:00 1244

Durerea poliartritei reumatoide poate fi foarte urâtă, dar nu există nici un remediu pentru această afecțiune. Fiind o afecțiune cronică, este indicată o dietă sănătoasă, practicarea sportului în mod regulat și pe cât se poate controlul stresului.

Medicul dumneavoastră vă poate prescrie anumite medicamente pentru a menține starea sub control și este important să luați acele medicamente la timp, pentru a preveni eventualele apariții.

Cu toate acestea, chiar și cu medicamente, s-ar putea să aveți brusc dureri severe de artrită. Și aceste dureri pot fi extrem de grave, deoarece nu poți face mare lucru în acest sens.

Încercați aceste remedii atunci când aveți crize

În astfel de perioade, puteți discuta cu medicul dumneavoastră, astfel încât acesta să vă poată furniza medicamentele pentru a calma durerea. Împreună cu medicamentele, puteți încerca și aceste remedii care vă vor ajuta să vă ușurați.

1. Masaj: Când ai aceste episoade de artrită, e indicat un masaj de la un terapeut calificat. Este important să obțineți masajele de la un profesionist calificat, altfel ar putea agrava durerea. Obținerea unui masaj poate ajuta la ameliorarea durerii.

2. Somn de calitate: Un somn de proastă calitate poate fi un motiv major pentru durere, deoarece corpul tău nu este bine odihnit. Chiar și atunci când ai aceste izbucniri, asigură-te că dormi bine și că corpul tău este bine odihnit. Faptul că nu dormi bine ar putea ajunge să înrăutățească starea.

3. Exerciții fizice: Este adevărat că durerea este urâtă, dar dacă nu faci exerciții fizice sau nu te antrenezi în mod regulat, aceasta ar putea agrava durerea. Prin urmare, este important să faceți exerciții fizice. Mișcările pot ajuta la ameliorarea durerii.

4. Baie fierbinte sau terapie cu rece: Când durerile articulare cresc sau se inflamează, ai putea aplica un pachet de gheață în zonă pentru a calma durerea. De asemenea, poate ajuta la amorțirea durerii și la relaxarea mușchilor. Pe de altă parte, puteți face o baie cu apă fierbinte pentru a reduce durerea, scrie doctorulzilei.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102