REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Așa arată cu adevărat posteriorul operat al Biancăi Drăgușanu!

Așa arată cu adevărat posteriorul operat al Biancăi Drăgușanu!

Replica API 17 mai 2022 | 00:00 1258

Bianca Dragușanu și-a încântat fanii cu o nouă aparițe „fierbinte”. Blodina a făcut public un clip video în care își etalează posteriorul operat. Imaginile „exotice” au fost imediat apreciate de fanii divei.

Bianca Dragușanu

Bianca Drăgușanu are o formă fizică de invidiat și profită de orice ocazie pentru a-și arăta toate calitățile. Recent, blonda și-a etalat posteriorul într-o postare „picantă” pe pagina sa de Instagram.

Aflată pe o terasă superbă, lângă briza mării, Bianca, care nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, și-a încântat fanii cu o nouă demonstrație a posteriorului său bine conturat.

Bianca Drăgușanu face furori

Blondina a publicat un clip video pe popularul ei cont de Instagram, unde are peste 1 milion de urmăritori. Inițial, formele divei sunt acoperite, dar ulterior fanii au parte de o priveliște care face toți banii. Decorul e superb, iar Bianca își dezvelește elegant posteriorul.

În vârsta de 40 de ani, vedeta a recunoscut în trecut că și-a făcut mărire cu implant fesier. O astfel de intervenție chirurgicală costă în jur de 5.000 de euro, dar, în cazul ei, rezultatele sunt spectaculoase.

Bianca Drăgușanu și-a arătat posteriorul operat

Atentă la diete și energică în sala de sport, blondina face multe sacrificii pentru a arăta perfect. Chiar dacă a apelat de multe ori la operaţii estetice, vedeta a continuat să aibă singură grijă de ea, scrie click.ro.

În ciuda tensiunilor din viața personală, dar și zvonurilor potrivit cărora fosta asistentă TV ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu păstrează în continuare un aspect fizic spectaculos. Are abdomenul îndelung lucrat la sală, picioarele tonifiate și un posterior de invidiat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o doamna ce se respecta. invidiosii sa se abtina de la comentarii
1
0
si daca si-a bagat plastic in cur de ce trebuie sa stim si noi .Eu am imaginea individei cind a venit in Bucuresti stirba cu negi pe fatza g***a si cu parul decolorat .Aia e Buianca Dragusanu nu chestia de acum.
1
0
ptr voi replica , nu mai dati pe sticla toate para sutele , rusine
0
0
Ba, lasati-ne dracului in pace cu tarfa a**a plasticata ca suntem satului!
1
0
chiar ne interesa cum arat curu individei pe unde multi isi baga diverse .Nu puteam dormi de basanaul operatei .
1
0
dar cata branza are la posterior???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920