REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aşa arată intrarea în Satul de Vacanţă. Turiştii îşi rup picioarele

Aşa arată intrarea în Satul de Vacanţă. Turiştii îşi rup picioarele

Replica API 15 august 2016 | 23:19 287

Satul de Vacanţă este un loc popular printre turiştii care îşi petrec concediul în staţiunea Mamaia. Amenajat în sudul staţiunii, între lacurile Tăbăcărie şi Siutghiol, acest loc este ideal pentru persoanele aflate în căutarea distracţiei şi veseliei. De departe, atracţia principala a Satului de Vacanţă este celebrul LUNA PARK, un parc de distracţii plin de lumini şi jocuri colorate.

În weekend Satul de Vacanță devine un furnicar, iar pe o porțiune de câțiva zeci de metri se merge „bară la bară”. În plus, cozile la terasele din sat sunt „kilometrice”, astfel turiștii și constănțenii așteaptă și câte 60 de minute pentru o farfurie de mâncare. Însă, acest lucru nu pare să îi deranzeje pe oameni. Ceea ce îi deranjează este faptul că autoritățile locale nu se preocupă mai mult de aspectul Satului de Vacanță. Intrarea în Satul de Vacanță arată în ultimul hal, iar oamenii își rup picioarele. „Cum e posibil să fie acest pietriș aici așa și trei scări din beton pe care debia are loc o persoană. Dacă vin de la plajă desculț nu am cum să merg pe aici. Este groaznic, nu pot să toarne un ciment?”, a afirmat un turist din Baia Mare. De aceeași părere a fost și Costel, din Suceava care a spus că intrarea arăta mai bine acum trei, patru ani. „În trecut când am fost la mare și nu arăta așa intrarea în Sat. Este destul de urâtă și mai ales periculoasă pentru copii. Ei sunt mici, aleargă și dacă se dezichilibrează şi cad, se lovesc direct de pietre. Acum mergem cu atenție ce să facem, că văd că nici lumină nu prea este”, a spus bărbatul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102