REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Aşa ceva!!! Cum arată curtea PSD, după ce a fost "atacată" de protestatari

Aşa ceva!!! Cum arată curtea PSD, după ce a fost "atacată" de protestatari

Replica API 13 noiembrie 2017 | 01:35 423

Câteva sute de oameni s-au adunat, duminică, în fața Guvernului, pentru a protesta împotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum și a Legilor Justiției. De acolo, au rupt cordoanele de jandarmi și au plecat la sediul PSD.

În fața curții, protestatarii au aruncat cu sute de suluri de hârtie igienică și au umplut, practic, spațiul de lângă porți. Este pentru prima dată în istoria protestelor când sediul PSD e ”bombardat” cu hârtie igienică.

La sediul PSD, manifestanţii scandează "Ruşine!" şi "PSD - Ciuma Roşie!". şi "Hoţii!", "Cuib de hoţi şi de mafioţi", huiduind.

Protestatarii au drapele şi pancarte şi în Piaţa Victoriei au scandat "Hoţii!", "CCR - Sluga PSD" şi "Pilonul ll nu e pentru voi", "PSD - ciuma roşie" şi "Nu vrem să fim o naţie de hoţi".

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai sa ajungi la puscarie, fii sigur. Cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii, cine esti tu sa dai ordine sa se inchida posturi media, iti trimiti curva de dan peste acestia, jigodie, mars la puscarie, ci fitu si bombonica
2
0
Curtea Psd arata asa cum este,ca un hardau de kakat comunist dres cu putin sos teleormanean care sa poata indulcii aroma puturoasa iliesciano-nastasista.Panaramelor comuniste!
4
0
In plm , macar sa-si stearga mucii parazitii ...
2
0
Sa vina gabizda sa dea si sa ia cu matura si prin fata si prin spate
8
0
Se poate observa cat rafinament si eleganta exista acum in CURtea psd! Copaci si tufisuri multicolor impodobiti cu hartia igienica in 3 straturi,parfumata...probabil folosita.Mai ramane doar ca gabitza vranceanu firea pandele lovele sa aprinda beculetele de Craciun! Doar sa nu confunde sarbatoarea si sa scoata iepurii cu coa....,pardon,...cu ouale la vedere.Cel mai frumos dar si puturos peisaj este in CURtea psd.Poftiti la selfie in CURtea psd si mai trageti apa din cand in cand!
10
0
Pacat ca s-a salvat puscariasul Dragnea si de data asta,dar cit de curind vei fi linsat mafiotule,Dragnea,tu si toata ciuma Rosie ,VA fi stirpit puroiul din PSD
8
0
foarte frumos, mult mai frumos cand PSD-isti au aruncat gaini moarte in curtea PNL- poate chiar aveau nevoie de asa ceva, la cate mizerii emitse impune stergerea gurii, din cand in cand
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614