REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Așa ceva... ! Cum își MARCHEAZĂ șoferii din zona Inel 2 locurile de PARCARE! VIDEO!

Așa ceva... ! Cum își MARCHEAZĂ șoferii din zona Inel 2 locurile de PARCARE! VIDEO!

Replica API 13 iunie 2021 | 10:57 4673

În Constanța, locuri de parcare au devenit o reală problemă pentru șoferi. Sunt cartiere în oraș unde există foarte puține spații amenajate pentru parcarea autoturismelor, iar cei care nu au reușit să prindă un loc și să plătească taxă la Primărie pentru el sunt terifiați la gândul că, ajung acasă și nu au unde să-și parcheze mașina. Iar, dacă dacă ajungi târziu în noapte, scad și mai mult șansele de reușită. În zona Inel 2 locurile de parcare se vânează, pur și simplu, șoferii ajungând să apeleze la tot felul de metode pentru a-și marca... teritoriul. Ca și șoferul din imagini.

Este o adevărată aventură să îți cauți loc de parcare, în municipiul Constanța, dacă ai ajuns mai târziu e ora 18.00 acasă. Constănțenii, însă, sunt tare inventivi când este vorba să-și rezerve un loc de parcare. Când unii mai pun o piatră, o creangă, pentru a ocupa un loc pe care nu-l dețin, iată că sunt alții care „le dau clasă” și își blochează locul cu cauciucuri, cu plăcuțe făcute de ei sau cu bidoane ce par a fi un cocktail Molotov doar că în cantități mai mari.

De exemplu, un constănțean a blocat un loc de parcare, din cele nou realizate pe strada I.L.Caragiale, la liber, în fața blocului D1 din zona Școlii numărul 8, cu un bidon legat cu o cârpă de o sticlă de 2 litri de suc. Nimeni nu a îndrăznit să dea „obstacolul” la o parte pentru a nu se trezi cu parbrizul spart sau cu cauciucurile tăiate, pentru că se practică în această zonă. „Este jale cu locurile de parcare în cartier! Dacă vii acasă după orele 18-19, adio loc. Noi de cele mai multe ori ajungem să ne lăsăm mașina pe străduțe, înspre zona Amzacea. Dar, oamenii ‘deștepți’ fac ca acesta, își pun un bidon cu apă și așa își blochează un loc pe care nu are niciun drept. Ne-a fost teamă să dăm bidoanele la o parte pentru a nu ne trezi și noi cu cauciucurile tăiate sau cu parbrizul spart pentru că se practică așa ceva la noi în cartier”, ne-a declarat o constănțeancă.

VIDEO

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac asta ai facut din orasul asta
7
1
In loc sa va injurati intre voi mai bine va ganditi ce papagal ati votat ca primar. Poate va da gandul cel bun data viitoare
11
2
Horia .. parcatul e rezultatul faptului ca te dai jos din masina, nimic mai mult. Asa e, costa, dar de ce mai platesti impozit la masina? Il platesti ca ocupi 4mp.
14
3
bai idiot fara scoala generala , nu mai amesteca dimineata cafeaua cu vodca pufoaica si schimba in plm tigarile facute din etnobotanice...
11
5
Poate o sa simta si constanteni ca un loc de parcare, costa. Pretul unui loc de parcare este de minim 4000 de euro si poate ajunge pana la 10000. Dar cum toti s-au invatat la mokaneala, le vine greu. E simplu, platesti ai, nu platesti, alergi dupa loc de parcare. Haidi pa!
10
25
Se cumpara de la magazin de bricolaj coltare tip L si se pun la roata din spate toti jmekerii astia de 2 lei cu fake molotoave sunt niste gainari
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218