REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Așa ceva... HOȚUL e HOȚ și când se TUNDE!

Așa ceva... HOȚUL e HOȚ și când se TUNDE!

Replica API 21 octombrie 2021 | 23:24 1880

Rua Regep Budi este un recidivist din Tulcea, cunoscut pentru ”dragostea” de whisky, după ce a furat dintr-un magazin din Constanța două sticle din licoarea puternic alcoolizată. De data aceasta, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea de tâlhărie după ce i-a furat telefonul mobil unei frizerițe. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost surprins de aceasta, i-a adresat amenințări cu acte de violență cu scopul de a păstra telefonul și a-și asigura scăparea din interiorul unității. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis, pe 30 septembrie 2021, condamnarea inculpatului la 4 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă, pe 9 decembrie 2021 urmând a se judeca apelul.

foto: știrileprotv.ro

Cum s-a petrecut tâlhăria

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, inculpatul după ce este tuns de victimă, se îndreaptă către scaunul unde își lăsase la venire hainele pentru a se îmbrăca. Pe masa aflată lângă scaun se observă telefonul mobil aparținând persoanei vătămate. În timp ce bărbatul se îmbracă cu hanoracul, acesta observă pe masă telefonul mobil al persoanei vătămate și, în timp ce privește către persoana vătămată, pentru a nu fi surprins de aceasta, ia telefonul mobil și îl introduce în buzunar. În continuare, în timp ce bărbatul se îmbracă cu geaca, persoana vătămată se uită pe mesele din frizerie, semn că își caută telefonul mobil, care nu se mai afla pe masa unde îl lăsase anterior. Urmează apoi un dialog între cei doi, demn de operele lui Caragiale:

”Inculpat: Hai că mă duc să scot niște bani de pe card!

Victimă: Păi stați așa că n-aveți voie să ieșiți până nu-mi dați banii!

I: Da! Păi atunci, ia de aici, ia... domnișoară!

V: Stați așa că nu îmi găsesc telefonul!

I: Haide, bre că n-am...

V: Mi-ați luat cumva telefonul?

I: Nuuu, am telefonul meu.... Am telefonul meu, ce dracu!”

Urmează apoi amenințări cu violența din partea inculpatului, la adresa victimei, cu scopul de a păstra telefonul și a fugi din incinta frizeriei.

Ce a spus instanța

La individualizarea pedepsei, instanța a avut în vedere gradul de pericol social al faptei, pe care instanța îl apreciază ca fiind relativ ridicat, persoana și conduita inculpatului – are vârsta de 26 ani, are antecedente penale (este recidivist), nu a recunoscut săvârșirea infracțiunii ce i s-a reținut în sarcină (a recunoscut doar furtul, nu și amenințarea exercitată pentru păstrarea bunului sustras).

Cine este Rua Regep Budi

Rua Rgep Budi este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, el fiind cercetat și judecat în mai multe dosare de furturi și tâlhării. De loc din Tulcea, individul pur și simplu a terorizat locuitorii de acolo, furând din magazine pe bandă rulantă. La un moment dat chiar a lovit o angajată întrucât aceasta l-a surprins în timp ce sustrăgea bunuri. Acum a comis-o și la Constanța. A spart un magazin de unde a furat 2 sticle de whisky și o unitate de cazare de unde a furat un televizor.

Citește și Un hoţ NU poate REZISTA fără whisky! După ce a prădat magazinele din Tulcea, A VENIT LA CONSTANŢA

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218