REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Așa ceva?! Un produs are 3 prețuri diferite, într-un mall din Constanța. Video

Așa ceva?! Un produs are 3 prețuri diferite, într-un mall din Constanța. Video

Mariana MURAT 23 septembrie 2023 | 00:00 6098

Odată cu începutul noului an școlar, tot mai mulți părinți au dat năvală în magazine pentru a achiziționa rechizite și produse vestimentare necesare copiilor. Însă sunt și părinți care au ales să evite aglomerațiile, așa că au mers zilele acestea pentru a-și completa listele de cumpărături. Atenție, însă, la prețuri!

Asa ceva?! Un produs are 3 preturi diferite, intr-un mall din Constanta. Video

Femeia nemulțumită, sesizează cele trei prețuri bombă!

Magazinele din Constanța, și mai ales din centrele comerciale, sunt arhipline în această perioadă, dat fiind faptul că a început un nou an școlar, dar și pe final de sezon. Atenție, însă, la prețuri! O femeie din Constanța a avut o surpriză neplăcută, atunci când a cumpărat o cămașă dintr-un magazin aflat într-un centru comercial: nu mai puțin de trei tarife avea, începând de la 84.99 lei, și terminându-se la 119.99 lei. „Ieri, am pornit în goana după cumpărături, știam un magazin unde prețurile erau mai ieftine, C&A, așa că am colindat puțin magazinul până m-am oprit la o cămașă pe care am vrut să o cumpăr fetei mele. Dar am rămas surprins indignată și nervoasă, atât de prețurile exorbitante, cât și de diferența de prețuri. Aceeași cămașă avea ba prețul de 84.99 lei, ba 79.99 lei, iar spre uimirea mea, aceeași cămașă, care avea doar un bluzon pe deasupra, comercializat separat, era la prețul de 119.99 lei.” 

Asa ceva?! Un produs are 3 preturi diferite, intr-un mall din Constanta. Video

Vânzătoarea a fost pasivă și zeflemitoare

Ajunsă la casa de marcat, a constatat că putea să fie păcălită cu 40 de lei .M-am dus să plătesc una din bluze care mi se părea mie că era mai ieftină. Curioasă, am întrebat  angajata de ce sunt diferențele acestea de prețuri, aceasta cu un comportament dezinvolt, a râs și m-a „pasat ” unui alt coleg. Nici măcar nu a vrut să vadă unde e problema. Dacă nimeream prețul de 119.99 lei în loc de 79.99 lei, mă păcălea cu 40 de lei, dar nu părea să o intereseze acest aspect, așa că am anunțat-o că voi urma să fac o plângere”.

Asa ceva?! Un produs are 3 preturi diferite, intr-un mall din Constanta. Video

În continuare, aceasta a mai sesizat că, în general, prețurile sunt destul de piperate, comparativ cu calitatea produselor. „Am mai colindat puțin magazinul și am sesizat că o bluză cu mânecă lungă costa 500 de lei. Așa ceva? Nici în marile brand-uri nu costă atât. Pur și simplu este o bătaie de joc”, a mai completat clienta.

Asa ceva?! Un produs are 3 preturi diferite, intr-un mall din Constanta. Video

Așadar aveți grijă de unde alegeți să vă faceți cumpărăturile, deoarece unele magazine profită de perioada de început de școală sau de sezon și se „încurcă” în prețuri. Cât despre personal, patronii ar trebui sa-și aleagă cu mai mare grijă angajații, dacă nu vor să rămână fără clienți.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Camasa de scoala,de liceu din material satinat? V-ati luat si pantaloni,deh e in trend si se poarta!Replica scrie articole pt prieteni sau doamna este lucrator la Replica? Poate nu stia doamna,pe site-ul ANPC,se poate depune sesizare online si fara circ!Diferenta de pret este de 5 lei,era la mintea cocosului ca camasa cu bluzon este mai scumpa! Deci avem articol de presa pt 5 lei?:))))) Nu a fost obligata sa intre în acel magazin si nimeni nu i-a bagat mana în buzunar!Ii recomand doamnei magazine mai pe "gustul"ei, si cu preturi "nepiperate".Hai ca mi-ati inveselit ziua,m-ati facut sa rad în hohote-prima camasa marimea 34 pretul în euro era de 15.99 iar cea de a doua camasa marimea 38 (nasturii difera) are pretul de 17.99 euro! Si nici codul de bare nu corespunde deci e clar ca sunt doua produse diferite chiar daca se aseamana!:)))
4
3
Taran esti tu ca iti permiti sa cataloghezi oamenii. Personal am patit-o in c&a vivo acum 1 saptamana. Mi-am luat o pereche de pantaloni si ce sa vezi? Diferenta de pret pe eticheta fata de bonul fiscal. Ghinionul meu ca am vazut abia acasa. Pe e-mail nu raspunde nimeni la reclamatii. Asa ca, da, are dreptate doamna! Mare atentie la cumparaturi!!!
10
3
asa se intampla in toate magazinele. preturile aceluiasi produs cresc din ora in ora, mai ales daca produsul se vinde. anaful habar n-are
5
1
Taranca la cumparaturi, daca e camasa alba, pt ea ar trebui sa aiba in tot magazinul acelasi pret. Se vede ca la toate 3 difera culoarea nasturilor, iar cea mai scumpa pare sa nici nu aiba buzunar la piept. Probabil sunt modele diferite, dar cui sa ii explici…se apuca toti sa injure!
8
9
VETA KOKETA sa ii trag RULETA sa ii RUP MANSETA
2
8
Bai Veta ai prb cu chiuveta…si cu mintea infundata cu dopu…cum poti sa mananci c***t cu polonicu si sa minti in halul asta…cum sa aiba mai Veta acelasi produs trei preturi diferite???…pai am inteles acum …daca te chema Veta ce pretentii sa mai avem de la tn
10
7
Vai ce descoperire la ciobanița de Constanta ,vai.. a realizat că un produs are trei preturi .Dna grea de cap ii este greu să inteleaga ca au mai fost aplicate la pretul initial înca doua reduceri ....Preturile în general sunt actualizate la in program -la casă si de regula pretul actual este cel mai mic de pe produs .Doamna care trage basini cu parf um de Chanel cred ca nu a obserbat ca in toate tarile civilizate după aplicarea reducerilor un produs are mai multe preturi aplicate succesiv in ordine crescătoare
11
13
Nu cred ca era acelasi produs, chiar daca seamana. Cat despre comentariile la adresa preturilor, sunt produse pentru diferite buzunare, unii oameni vor sa dea 80 lei pe o camasa, altuia ii pute la 80 lei si nu da mai putin de 100 lei. La fel la bluze, daca nu e de buzunarul tau bluza de 500 lei inseamna ca e pretul gresit? Produsul nu iti este destinat tie. Este o piata libera, vrei preturi reglementate de stat la bluze si camasi sau care e problema, doamna?
11
8
Mancati c***t Replica, avea un singur pret, p*****a s-a uitat la 3 produse diferite, intamplator am fost la coada in spatele ei la casieri, am verificat si eu ce comenta p*****a asta la casa si nu era adevarat. E prietena voastra s-au v-a platit pentru articol?
40
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510