REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Aşa se apără cei cinci băieţi acuzaţi că au drogat şi violat o colegă de liceu!

Aşa se apără cei cinci băieţi acuzaţi că au drogat şi violat o colegă de liceu!

Replica API 2 ianuarie 2014 | 00:00 497

Unul dintre tineri: "Mama îmi este alături..."

Unul dintre tineri: "Mama îmi este alături..."

Tinerii acuzaţi că au drogat o minoră, au întreţinut raporturi sexuale cu ea, au filmat-o şi au distribuit filmuleţele pe internet, ţin să facă lumină în acest caz. Prin urmare, au explicat pe o reţea de socializare că nu ei au distribuit filmuleţele pe internet. De cealaltă parte, ancheta continuă, oamenii legii urmând să afle dacă tinerii au avut discernământ în acele momente.

Ancheta continuă cu privire la cazul minorei, elevă a Liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, care acuză cinci băieţi că ar fi drogat-o după care au întreţinut relaţii sexuale cu ea, filmând-o şi postând clipurile video pe internet. Potrivit anchetatorilor, până în momentul de faţă au avut loc mai multe audieri, următorul pas fiind acela de a se stabili dacă băieţii, dar şi minora, au avut discernământ în acele momente. În acest sens se va constitui o echipă de specialitate, formată din medici, care va face expertiza medicală. Între timp, cei cinci băieţi, minori şi ei, continuă să-şi spună of-ul pe internet. Cel mai activ este Alexandru, coleg de liceu cu presupusa victimă, cel care şi apare în unul dintre filmuleţe în timp ce întreţine raporturi sexuale cu fata. Prin urmare, acesta ţine să facă lumină prin "declaraţiile" date pe un site de socializare. El a fost cel care a explicat că totul s-a petrecut pe data de 15 decembrie anul curent, după ce au fost la o petrecere şi au ajuns acasă la fata de 15 ani. Potrivit acestuia, minora a fost de acord să întreţină relaţiile sexuale şi, în plus, nu a fost pentru prima oară când s-a întâmplat acest lucru. "Făceam toate chestiile astea la mine, că mai stăteam şi în drum ( pentru cine e din Constanţa, veneam dinspre Tomis 3, eu stau la Brotăcei şi ea lângă vapor). Pur şi simplu era prea tentant , am început cu pozele pe snap şi după am trecut la treabă, să o zic aşa mai direct. Am zis şi repet, din cauza filmuleţelor se victimizează ea acum în ultimul hal şi a zis că a fost inconştientă, că a fost violată şi toate cele ca să îşi spele ruşinea. Ea credea că dacă face asta o să o creadă toţi pe ea o sfântă şi o să ne creadă toată lumea pe noi nişte violatori, păcat că minciuna are picioare scurte", a spus băiatul pe internet.

"Nu noi am distribuit filmuleţele"

Chiar dacă este vorba de viol sau nu, cert este că băieţii sunt cercetaţi şi pentru răspândirea materialelor sexuale cu minori pe Internet. Dar, şi aici exitsă o explicaţie, şi anume că nu ei au distribuit clipul video. "Apropo, un lucru pe care nu l-am zis până acum. Nu a postat nici unul dintre cei de faţă absolut nimic pe internet şi nu au ajuns filmuleţele la toată lumea din cauza noastră şi ea ştie asta! O tipă şi-a trimis pe wapp filmuleţele din telefonul unui băiat care era de faţă şi le avea şi el, după care a dat filmuleţele pe un grup de 40 de persoane. Nu am vrut niciodată să se ajungă atât de departe, nici noi şi nici ea, evident", mai spune minorul. Şi discuţia continuă, curioşii punând întrebări şi el răspunzând. Lămuririle ajung şi la părinţi, el fiind întrebat cum a reacţionat mama lui la tot scandalul în care a fost târât. "Ok, o să răspund şi la asta pentru că deja e a 500-a oară (nu exagerez) când sunt întrebat. Păi, maică-mea ştie foarte bine ce fel de fată era ea pentru că de 2 ori când a venit la mine, i-am zis lu' maică-mea să nu intre în camera că am nişte treabă cu ea. Ştia foarte bine ce făceam, că eram prieteni buni şi chestii. Şi mama a fost mirată când a aflat ce plângeri mi-a făcut. Logic că îmi este aproape, dar nici mândră nu e de ce am făcut, mi-a zis că m-am băgat în căcatul ăsta aiurea. În orice caz, ea ştie adevărul aşa cum e el şi îmi dă dreptate mie", a explicat el. Reamintim că totul a pornit după ce două filmuleţe au fost urcate pe internet. Acolo se poate observa cum o fată întreţine relaţii sexuale cu 5 băieţi, după care stă întinsă pe jos, pe jumătate dezbrăcată, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, aproape de comă, în timp ce băieţii o înjură şi o filmează, după care se prezintă fiecare în parte, spunându-şi numele. Mama fetei, avocat de meserie, a dat peste aceste filmări şi a mers la Poliţie, menţionând că minora a fost drogată şi violată. Băieţii au altă variantă şi anume că totul a fost de bună voie. Scena s-a petrecut pe data de 15 decembrie, după ce tinerii s-au întors de la o petrecere şi au poposit acasă la minoră.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367