REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Așa se „parchează” în cartierul social Henri Coandă: direct în freză!

Așa se „parchează” în cartierul social Henri Coandă: direct în freză!

Replica API 17 februarie 2018 | 00:18 552

Parcare cu cap

Parcare cu cap

Sursa foto: „Parchez ca un Bou”

Pe cunoscutul grup „Parchez ca un Bou”, un constănțean a postat o fotografie cu o persoană aflată, cel mai probabil, în stare de ebrietate. Aceasta se afla întinsă pe iarba din cartierul social Henri Coandă din municipiul Constanța. Comentariile hilare la adresa acestuia nu au întârziat să apară, cu mențiunea că „așa se parchează în Henri Coandă” din trei țuici sau: asta nu e parcare, e picaj!

Locuitorii de la malul mării s-au arătat scandalizați ori de câte ori au avut ocazia cu privire la amplasarea cartierului social Henri Coandă fix în buricul târgului. Chiar dacă primarul de la acea vreme a adus asigurări că totul va fi în regulă și că locuitorii zonei se panichează fără motiv, iată că lucrurile nu au stat chiar așa. Și asta pentru că, după cum spun constănțenii, zona a devenit una foarte nesigură. Aceștia au relatat cum le este teamă să stea chiar și în casă, cu geamurile deschise, din pricina furturilor din locuințe. Nici autovehiculele nu le sunt în siguranță, spun ei, cu mențiunea că sunt sparte mereu. Oamenii legii au declanșat anchete și mai mulți infractori au fost prinși. Însă, de cum sunt lăsați în libertate, se reîntorc la ”treabă”. Și astfel se formează un cerc vicios. O altă problemă este legată și de scandaluri, dar și de gălăgie. Se pare că mulți dintre cei care locuiesc în Henri Coandă au mult timp liber, iar dovadă stau imaginile zilnice în care se pot observa grupuri de persoane adunate la scările blocurilor, care se ”distrează” la o bere și o sămânță, spre disperarea vecinilor care nu știu încotro s-o apuce. Iar acum, o altă imagine este pe punctul de a deveni virală. Și anume cea ce ne aduce în prim plan o persoană care, aflându-se în stare de ebrietate - cel mai probabil, a căzut direct în... freză. Și acolo a rămas. Trecătorii nu au ratat ocazia și au făcut fotografii, pe care le-au postat pe grupul de Facebook ”Parchez ca un bou”.

C.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu radeti de oamenii beti sau bolnavi.... Roata se invarteste si mai stii,ajungeti si voi de rasul altora.
0
0
Acolo numa hoti sunt de buzunare si pesti
7
0
Ce faceti ma talente? Nu ati votat voi PSD si pe Radu haiducul?? La ce va asteptati? Este doar inceputul.
9
0
Ar trebui asistenti sociali sa primeasca bonuri valorice nu bani
9
0
la scursurile astea platim noi ajutorul social pentru a le asigura bautura si tigarile.la munca cu acesti paraziti
16
0
sa i se ia carnetul,placutele de inmatriculare,portofelu .Sa facasi 500 parcari cu fata,spatele freza cum faceam pe timpuri in armata !
10
1
Bai ce ziaristi sunteti voi!!???? Ati dat dovada de mare inteligenta
4
8
mare stire, ce sa zic, iar cel care a facut poza si a dat-o la stiristi ca sa rada toata lumea de acel OM a dat dovada de civilitate? cel care a facut poza daca era civilizat dadea un telefon la un numar de urgenta iar acel OM era identificat si dus acasa. Acest articol indica omenia de care dati dovada multi dintre voi, e mai usor sa razi de altu' si mai greu sa-l ajuti sa nu stea ore in sir pe frigul asta si sa se aleaga cu vreo gripa sau cine stie ce alta boala.Sa nu ajungeti si voi cei care radeti in situatia de a fi ridiculizati, ca in viata nu se stie, azi la acel om maine la voi.
8
14
Era rau cu refugiati
3
1
nu este de ras ,omul poate a baut de suparare si nu a parcat bine.se mai antampla.
9
4
,, parcari,, pt parazitii constantei
16
2
Parcarea e facuta ,,cu cap"! Adica parcare in spic fata de marginea trotuarului ca sa incapa mai multi. Ecologistii pot folosi aceasta fotografie in locurile unde se marcheaza cu ,,Nu calcati iarba!"
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218