REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Aşa zisele VEDETE s-au SPART în FIGURI, în MAMAIA

Aşa zisele VEDETE s-au SPART în FIGURI, în MAMAIA

Replica API 31 august 2020 | 00:00 4898

Vedetele din România au petrecut și în această săptămână pe litoralul românesc. Printre ele, s-au aflat și moderatori tv, actori, dar și artiști de renume din muzica românească.

Vedetele din România nu par prea inhibate de actuala criză, așa că după luni de autoizolare și restricții înțelese liber de fiecare dintre ele, acestea au ales să se relaxeze și să se spargă în figuri pe litoralul românesc. Printre numele mari ce au făcut valuri în aceste zile la malul mării îi putem menționa pe Alina Sorescu împreună cu soțul ei, Alexandru Ciucu și cei doi copii au fost în sudul litoralului, în Olimp, fiind cazați în Complexul Amfiteatru Panoramic Belvedere.

Artiști de renume pe litoralul românesc

Printre vedetele aflate pe litoralul românesc trebuie să o menționăm și pe Cristina Ștefania, iubita lui Speak care a preferat și de această data nordul litoralului. Andreea Bănică a fost și ea la malul mării împreună cu cei doi copii ai săi. Nicoleta Nucă a fost împreună cu iubitul său, Alex Ursache, la Novum by the Sea, unde au fost cazați și Mira și partenerul său. Tot aici a fost cazată și Flavia Mihășan împreună cu soțul și cel mic. Frații Culiță au fost și ei pe litoralul românesc unde, pe lângă distracție, aceștia au filmat și un nou videoclip, alături de Costi Ioniță.

Crina Abdrudan, poziții periculoase pe plajă

Crina Abrudan împreună cu soțul său, fostul fotbalist Gabi Popescu, au fost surprinși în stațiunea Mamaia. Crina și-a plimbat trupul perfect pe malul apei, lăsând bărbații „cu gura căscată”. Gabi Popescu a preferat însă să stea mai retras, la o terasă, în timp ce soția lui se bucura de razele soarelui.

Vladimir Drăghia și Mirela Vaida, pe litoral

Și pentru ca lista vedetelor să fie completă, la malul mării a fost și unul dintre cei mai râvniți actori, Vladimir Draghia. Acesta este încă de săptămâna trecută cu familia, la mare.

Prezentatoarea de la “Acces Direct”, Mirela Vaida a fost și ea în nordul litoralului românesc al Mării Negre, chiar dacă doar într-o mică escapadă. “De doi ani nu am mai fost la Marea Neagră și revin astăzi, așa, într-o fugă. Pentru că era să treacă și vara asta și nu ajunsesem, n-am fost în nicio zi de vacanță, cel puțin nu singură. Cel mult, cu copiii și până la soacră-mea, la Cluj. Deci, vă dați seama ce vacanță! Dar, faptul că, uite, mă mai bucur de valurile astea ale mării și de faptul că mai pot să simt nisipul în tălpi, mă face chiar fericită!”, a spus Vaida într-o filmare publicată pe Instagram Stories.

Andreea Bănică

Vali Vijelie amendat de oamenii legii

Vali Vijelie a avut cântare pe litoralul românesc însă s-a ales cu o amendă. Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, la data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician. Interpretul Vali Vijelie a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare. Potrivit informațiilor noastre, evenimentul s-a întâmplat pe terasa Matteo din Mamaia sat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vreau pornaciuni ma uit pe saitul adultilor nu la voi.
3
0
astea sau si inmultit?!?!?!?
1
0
Tara in care kocalarii si zdrentele sunt vedete !
17
0
Replica d e c a c a t
10
1
In tara noastra avem: vedete, interlopi, mafioti, clanuri, boli cronice, simptomatici, asimptomatici, partide politice, cred ca atat!
17
0
Perfect,de data asta titlul arata realitatea,caci noi avem de fapt asa zise vedete care exista doar pentru ca au fost efectiv ,,fabricate'' de mas media,nu de propriile lor talente si eforturi. Daca ar fi talente reale,ar obtine bani multi din spectacole pentru care publicul vrea sa plateasca bilet,nu din mocangeala platita din bani publici de primarii. Pentru o formatie buna,un spectacol de teatru,oamenii platesc intrarea,pentru asa zisele vedete vin aia care halesc mici si ragaie a bere .
14
0
Tu Diana Berechet lasa vedetele sa se distreze in liniste nu va mai bagati tu si colegi tai de la"replica"in vietile lor,asta daca nu le faceti reclama mascata sub forma de stire mondena.
9
3
poatecineva sa fredoneze macar o melodie de a alinei sorescu ca are vreo 12 albume scoase haha Nu sunt vedete decit cind le bagati voi in seama ca sa scoateti un articol sa va luati banii .Abia uitase lumea de toate curvistinele astea acum doamne ca au fatat .Azi sunt multumit .exista articol cu oana roman in chiloti .
17
0
"Asa zisele vedete"...toti cei enumerati sau doar o parte din ei intra in categoria "asa zisele"? Bine ca sunteti voi vedete...astia de la replicaca
5
8
Natie de tigani saraci. Romani ascultatori de manele si dansatoare din buric. Curve si bombardieri. Avem de toate
19
0
tigani si drogati-natiune defecta
17
0
vezi c.ai invatat.Asa zisele vedete,ee fapt panarame maimute carora le place sa se dea in stamba,iar cind nu se mai vorbeste despre ele ca sint expirate,isi arata fundul,precum maimutele in copac.
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218