REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ASALTUL asupra bugetarilor continuă: Orban vrea VERIFICAREA la sânge a activității, prin sisteme noi de evaluare

ASALTUL asupra bugetarilor continuă: Orban vrea VERIFICAREA la sânge a activității, prin sisteme noi de evaluare

Replica API 19 ianuarie 2020 | 00:00 232

Este oficial - Funcționarii care au avansat până la cel mai înalt grad, iar mai apoi nu își fac treaba ca la carte, vor fi trași la răspundere, promite Ludovic Orban. Premierul spune că în alte țări sistemele de evaluare ale funcționarilor publici sunt verificați la sânge și nu ajung să promoveze decât după mulți ani de activitate.

"Am garantat readucerea competenței și a meritocrației. Încă suntem în faza de curățare a instituțiilor publice. Prima fază a fost interzicerea detașărilor, a doua a fost interzicerea cumulului pensiei cu salariul. Aici am încredere în CCR. Obiectivul cel mai mare pe care îl avem este ca ocuparea funcțiilor să se facă prin concursuri și să îmbunătățim condițiile de participare. Noi avem doua trei etape în cariera funcționarilor publici. În alte sisteme sunt nouă etape. La noi e varză cariera funcționarulu, sistemul de evaluare. Sistemele de evaluare sunt niște tone de hârtii în care nu se mai uită nimeni după ce este evaluat ce face acel funcționar public", a declarat Orban.

Sursa: știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa te invat diferenta dintre francezi si romani. Romanii ies in strada ca sa fie taiate pensiile speciale. Francezii ies in strada ca sistemul si cuantumul pensiilor speciale sa se aplice tuturor cetatenilor. D aia noi traim prost si francezii bine. Sper sa intelegi ce am vrut sa spun. Dar sunt sigur ca raman cu speranta.
4
1
Concursurile de angajare sa fie date precum bac-ul,nu prin recomandari sau relatii
4
2
Foarte bine sa controleze,daca angajati si-au facut treba pentru care sunt platiti care e problema?,sau nu are voie statul sa verifice ce s-a facut cu bani pe care i-a dat,adica tu statule imi dai mie bani si mucles nu te intereseaza pe tine ce fac eu cu bani tai.
3
2
Problema nu este la universitari fraiere, ca acolo exista mecanisme de control. Problema este la pensiile nesimtie!
4
5
Evaluaza in mortii matii pensionarii nesimtiti de armata care au furat toata viata salam si motorina si au dormit in front si au 7000 pentru stat acasa si dupa aia pe mine care am 2200 si mai fac treaba altora
15
5
Sa-ti fac un frate. Apoi o sora. Apoi sa fii ruda cu tot poporul chinez.
15
1
Pentru alocatii si pensii nu ai dar vrei doua tururi
12
2
si foarte bine face
11
8
Muie bugetari !
7
18
Vezi cum au avansat in grade universitarii in ultimii zece ani.
7
2
La snn ghita pus de hrebe.galatanu pusa de ghita.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367