REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Asemănarea izbitoare dintre Yasmine, noua iubită a lui Pepe, și Raluca Pascu

Asemănarea izbitoare dintre Yasmine, noua iubită a lui Pepe, și Raluca Pascu

Replica API 14 iunie 2021 | 19:39 2350

După ce au apărut primele imagini care oficializează relația dintre Pepe și Yasmine, noua sa iubită, fanii nu s-au putut abține și au lansat zvonuri conform cărora noua parteneră a latino lover-ului seamănă izbitor cu Raluca Pascu, fosta sa soție. Mai mult decât atât, cârcotașii sunt de părere că celebrul latino lover și-a ales iubita după modelul mamei fiicelor sale.

Au apărut primele imagini care au confirmat în mod oficial relația dintre Pepe și Yasmine. Pe lângă faptul că au fost surprinși în timp ce se sărutau, artistul a postat imagini în timp ce îi ținea mâna pe picior frumoasei partenere, iar ea, la rândul său îl îmbrățișa. Cu toate că nu a vrut să declare nimic public despre noua relație, pozele au vorbit de la sine. Ei bine, postările celor doi normal că nu au putut fi trecute atât de ușor cu vederea de către fani, care susțin că Yasmine seamănă izbitor cu Raluca Pascu.

Yasmine, noua iubită a lui Pepe, și Raluca Pascu seamănă izbitor! Fanii le compară pe fosta soție și actuala artistului

Drept urmare, am acordat mai multă atenție pozelor celor două și, la rândul nostru, am observat că cele două au multe trăsături în comun, mai ales dacă vorbim de zâmbet. La fel de frumoase, înalte și cu părul brunet, s-ar părea că Pepe și-a ales noua iubită după modelul mamei copiilor săi. Chiar și așa, tot ce contează este faptul că artistul și-a găsit în cele din urmă liniștea și fericirea și că este asumat atunci când vine vorba despre iubita sa, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prima fata,a doua si Pepe a 3a.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614