REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Așezământul de copii și femei abuzate din Techirghiol, aproape de finalizare. Mai este nevoie de puțin AJUTOR!

Așezământul de copii și femei abuzate din Techirghiol, aproape de finalizare. Mai este nevoie de puțin AJUTOR!

Replica API 21 noiembrie 2018 | 01:21 681

Așezământul de copii și femei abuzate „Sf. Arsenie” din Techirghiol, proiect social dezvoltat de Biserica „Sf. Mina” Constanța, este aproape de final. În prezent, imobilul de pe strada Victoriei, numărul 17, este la faza la alb, respectiv are toate instalațiile montale, izolația, tâmplăria, interioarele sunt amenajate, terasele la fel, iar utilitățile sunt trase. Dar pentru a încheia construcția și pentru a da în folosință așezământul mai este nevoie de sprijin financiar. Mai este necesară suma de aproximativ 80.000 de lei, pentru manoperă și materiale.

„Au fost finalizate și achitate tâmplăria PVC, instalația electrică, instalația pentru monitorizarea și detecție incendii, instalația de monitorizare și pază (acordată drept sponsorizare de ZIP ESCORT), izolația termică a clădirii, a fost tencuit parțial parterul și primul etaj, au fost achitate parțial instalațiile sanitare, cea termică, au fost amenajate terasele, iar interioarele sunt în lucru în acest moment. Sunt de achitat un rest de plată la instalațiile sanitare, termică, pentru amenajarea teraselor și a interioarelor”, a precizat preotul paroh Claudiu Banu.

Amintim că piatra de temelie a așezământului a fost pusă în urmă cu patru ani. „Din dragoste pentru pruncii noștri se va ridica acest așezământ...”, așa începea descrierea proiectului inițiat de credincioșii Parohiei „Sf. Mina” din Constanța. Aici urmează să fie adăpostiți micuți abandonați, dar și femei abuzate în familie, care au nevoie de un loc de refugiu.

Cei care doresc să ajute financiar realizarea acestui așezământ, pot dona în contul Parohiei Sfântul Mare Mucenic Mica, deschis la Banca Românească, RO31BRMA0140014102300000, cont în lei.

„Vă mulțumim tuturor care sunteți alături în dorința noastră de a veni în ajutorul celor în suferință”, a transmis preotul paroh Claudiu Banu.

F.B.

Sursă: Biserica Sf. Mina Constanța, Facebook

Citește și: Se pune piatra de temelie a Casei Copiilor abandonaţi "Sf. Cuv. Arsenie" din Techirghiol

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in techirghiol spagoveanu face si desface ce vrea muschii lui,in locul cinematografului de vara a ridicat o biserica facatoare de bani,oare se va demola daca nu are acte valabile,muiepesede
2
0
Dupa cele spuse de preainaltul ca musulmanii au aceiasi dragoste.... bla, bla, bla ar trebui sa primeasca si femei cu copii refugiati din nordul africii siria, irak .... Oricum bani nu au miros in cutia lui Teo.
2
0
Du-te si te culca. Ti-ai varsat frustrarea, gata. Tu si restul ca tine. Lasa Oamenii sa continue ceea ce s-a inceput.
0
3
Preabogatul Dani de Dobrogea ce zice? Tot noi sa donam din salariile noastre mizere? Faceti o scrisoare la inaltpreafuraciunea sa sa va ajute cu aceasta suma modica de 80 000 lei. Modica pt el,sa ne intelegem! La banii si valoarea lui..
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920