REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Asfaltarea străzilor din Compozitorilor și Palazu Mare, ÎNTÂRZIATE de... birocrație!

Asfaltarea străzilor din Compozitorilor și Palazu Mare, ÎNTÂRZIATE de... birocrație!

Replica API 1 mai 2017 | 01:21 566

Ani de-a rândul, constănțenii au fost nemulțumiți de faptul că municipalitatea nu s-a axat și pe asfaltarea drumurilor îngropate în noroi precum cele din Cartierul Compozitorilor sau Palazu Mare. Din păcate, veștile pentru aceștia nu sunt prea bune! Ceea ce întârzie lucrările efective sunt documentațiile laborioase ce trebuie întocmite înainte! Cel puțin, așa susține primarul Constanței.

Dezamăgitor! Cei care locuiesc în cartierul Compozitorilor și în Palazu Mare vor mai avea de așteptat până când străzile pline de noroi vor fi asfaltate. Asta din cauza birocrației “greoaie” ce trebuie realizate înainte de executarea lucrărilor. “Acolo vorbim de investiții. Pentru a realiza acele investiții este necesar măsurătoare cadastrală, studiu TOPO, studiu GEO, studiu de fezabilitate, aprobare de indicatori tehnico-economici, elaborare de proiect tehnic sau DALI după caz și abia după realizarea lucrărilor. Trăim într-o lume care de exemplu, anul trecut, ne-a luat să facem hârtiile mai bine de un an și să asfaltăm în mai puțin de 2 luni. Aceasta este România de astăzi!”, a precizat Decebal Făgădău, primarul orașului de la malul mării. Amintinm că situația este atât de gravă încât oamenii s-au temut și de faptul că în cazul unei situații de urgență, echipajele nu vor putea ajunge în timp util la fața locului. Mai mult decât atât, sătui de ignoranța autorităților locale, oamenii au decis să- asfalteze din propriul buget. Un caz concret se referă la situația celor care locuiesc pe strada Nicolae Kirculescu din cartierul Compozitorilor.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema este putin mai complicata, pentru ca , acolo s-au dat terenuri de x metri patrati la o strada care nu a fost proiectata cu noile reglementari.Exemplu, eu cumpar teren si in fata curtii am o strada de 6 metri latime, dar cand doresc sa fac o casa eu trebuie sa cedez strazii 2 metri pe toata latimea terenului meu. Problema este ca eu le cedez, dar terenul e al meu, si ei nu pot face strada pe terenul meu, chiar daca nu e la mine in curte.Sau de exemplu cei care au terminat deja casa si gardul, fiind in deplina legalitate, dar primaria vine acum si le spune ca trebuie sa darame gardul.
0
0
Fagadau da_ti demisia
1
0
..., cine isi bate joc cu noua semnalizare rutiera care te impinge in noroi vrei nu vrei de pe ulite abia asfaltate? Sau ati gasit o alta modalitate de a va bate joc de oameni in mod legal?
0
0
S'a pus asfalt in summer land din nou!!! Acolo au existat proceduri!!!
3
0
cand au cumparat nu au vazut ca nu au asfalt,,
2
4
Autorizatiile pentru blocuri se dau mai repede decat pentru strazi? Altfel nu se explica haosul din zona
4
0
Intrebatil pe derbedeul asta de Fagadau cata birocratie i-a trebuit cand s-au asfaltat strazile din cartierul Consilierilor.Mama lor de pesedisti gretosi.Scarba PSD !
7
2
Stimata redactie,Hai sictir!
1
4
Si ce ar trebui sa faca facacau de data asta? Sa ignorea si sa asfalteze fara hartii iar peste 3 luni sa l salte dna ul? Trebuie sa fie tampit sa mai faca asa ceva in vremurile astea!
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367