REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Asfaltări PE TIMP DE NOAPTE, la Constanţa!

Asfaltări PE TIMP DE NOAPTE, la Constanţa!

Replica API 17 mai 2017 | 13:23 480

Primăria municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL anunță că în perioada următoare vor fi executate lucrări de asfaltare a carosabilului în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.

Lucrările de asfaltare se vor derula în cinci etape, în timpul nopții, astfel:

- între 16 și 17 mai a.c. - pe str. Soveja, pe sensul de mers cuprins între intersecția mai sus menționată și Aleea Brândușelor;

- între 17 și 18 mai a.c. - pe str. Soveja, pe sensul de mers cuprins între Aleea Brândușelor și intersecția amintită;

- între 18 și 19 mai a.c. - pe b-dul Al. Lăpușneanu din intersecție pe sensul de mers spre Satul de Vacanță până la Aleea Heracleea (primul sens giratoriu);

- în noaptea dintre 19 și 20 mai a.c. - pe b-dul Al. Lăpușneanu pe sensul de mers între Aleea Heracleea și intersecție;

- între 23 și 24 mai a.c. - sectorul curpins între intersecție și giratoriul din dreptul străzii Adamclisi, pe ambele sensuri de mers. Astfel, în această noapte circulația va fi restricționată pe ambele sensuri.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm constănțenii că lucrările vor fi realizate cât mai repede posibil. Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțeni ca în perioada derulării lucrărilor de asfaltare să nu staționeze autovehiculele în zonele menționate. Totodată, rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia zi mai ioane asa se face? mai intai se inalta canalizarile si dupaia se toarna asfalt ? sau esti din cealalta tabara si vrei si tu niste ciolan ?!
7
0
In orice oras din tara asta mai intai se ridica canalizarile si apoi se asfalteaza - astfel incat asfaltul este pana in buza canalizarii. Aici cred ca este vorba de spagi de se vrea manopera de doua ori. Apropo mai schimbam si noi firma de asfaltari. La vremuri noi tot noi.
0
7
foarte bine domnule primar asa este ok noaptea !!!ca ziua se produc ambuteiaje !!felicitari!!!
4
1
Ziua nu vreti ca este aglomerat , noaptea nu vreti ca "se fura la kg ". Va meritati soarta !!!
10
0
Asta inseamna sa fii Mafiot sa asfaltezi cand nimeni nu se asteapta si nimeni nu vede Noaptea asfaltu este negru nimeni nu isi da seama
0
8
Acolo e cea mai de interes zona din constanta?fiindca e city? Restul orasului?
2
4
Bine ashea,intelighentilor!voi astupati si ziua gurile de canal si capacele de la gaze, d'apoi noaptea! Si iar spargeti asfaltul sa scoateti banul - erea un cantec!
1
5
la prosti nu e bine nici odata ,,ori e hais ori e cea.
2
3
Felicitari primarului
7
5
Bravo! In sfarsit o treaba cu cap!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367