REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Asistații din Henri Coandă, informați cu privire la normele de igienă

Asistații din Henri Coandă, informați cu privire la normele de igienă

Replica API 14 februarie 2020 | 00:00 526

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a venit în sprijinul a 30 de familii defavorizate din campusul social „Henri Coandă” prin desfășurarea unei acțivități de informare și prevenție în cadrul căreia au fost prezentate măsuri igienico-sanitare care trebuie adoptate pentru o viață sănătoasă.

Părinții și copiii au fost informați cu privire la respectarea recomandărilor făcute de personalul medical avizat. Normele de igienă vizează un set de reguli simple și ușor de aplicat de la spălarea corectă a mâinilor până la menținerea curățeniei în spațiul locativ.

La finalul acțiunii au fost distribuite pachete cu suplimente nutritive pentru răceală și gripă, produse de igienă personală și recipiente de băut pentru copii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La blocurile de jos acelea noi nu ati mai bagat rromi asta este de bine se vede liniste acolo
0
0
Mai, pe astia trebuie sa-i spele altii, sunt prea lenesi sa o faca singuri.
0
0
din nou v-a amintesc ca sint locuinte in care nu stau beneficiari.Una din locuinte este a individului cu prenumeRADU care este in uniforma de marina.
1
0
Am mai spus acest lucru ,aceasta etnie nu se poate integra niciodata ,sau cheltuit sume imense mil. de euro prin tot felul de ong-uri etc. diferite programe in toata Romania rezultatele sunt zero ..sunt nascuti asa ..
9
0
Hai sa va ridic nivelul un pic si chiar gratis,faceti programe de conduita sociala,conduita profesionala,sa inteleaga cei pe care incercam sa i integram felul in care treb sa se comporte pe strada si la un eventual loc de munca,ce atitudine trebuie abordata etc.Faceti programe after-school de divertisment in care sa atragem copiii ,nu sa i speriem cu EXIGENTA PROFESORALA COMUNISTOIDA!Hai sa i invatam sa fie buni in ceea ce le place,canta,danseaza,le place o limba straina sau un curs de calculator,orice ar fi NOI TREBUIE SA FIM SOLIDARI SI INDULGENTI!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614