REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Asistații social, puși la muncă de Primăria Constanța

Asistații social, puși la muncă de Primăria Constanța

Replica API 25 martie 2019 | 03:56 570

Spațiul verde din Constanța este diversificat și are o suprafață mare care se poate extinde sau restrânge în funcție de fondurile bugetare, însă prin contractele de prestări servicii nu se poate acoperi toată suprafață de spațiu verde existentă. Motivat de insuficiența resurselor materiale, aceste lucrări pot fi executate și de beneficiarii legii 416/2001. Așa că, primăria a stabilit planul de lucrări pentru aceștia, plan ce va fi votat în ședința de consiliu din 28 martie.

Consilierii locali municipali vor aproba, în ședința din 28 martie, planul de acțiuni sau de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă pentru beneficiarii Legii 416/2001, privind venitul minim garantat

Ce lucrări vor executa asistații sociali

Tăierea vegetației în Poarta 6 și strada Roterdam, curățat teren frunze și crengi în zona Poarta 6, strada Roterdam, cartier Henri Coandă, Baba Novac și zona Lake View și Petrom, de pe Mamaia, colectat, încărcat și transport resturi vegetale la marginea zonei de lucru, scos frunze uscate din gard viu, borduri, chenare în perimetrul creșelor și grădinițelor, dar și la intrare în stațiunea Mamaia, degajat teren de corpuri străine în Mamaia, perimetrul creșelor, grădinițelor, intrare oraș dinspre Ovidiu, bdul Mamaia, salubrizat suprafețe, intrările în praș, curățat manual vegetație ierboasă cu sapa, campania Curățrăm Constanța Noastră, în zona Poarta 6 și strada Roterdam, îndepăratrea nisipipului adus de vânt pe faleza din Mamaia etc.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
munca de pomana vor toti jigodiile de Patroni,,ce salariu minim ,,munca de pomana,,Angajati si datile un salarui ca in UE,,
0
0
Nu apucati voi in aceasta viata sa vedeti transpiratie de paznic si tigan muncind!
0
0
Moaaa - deci bravo, mai Fagadau! E bine ca n-ai luat masura asta peste un an, cand nu vei mai fi fost primar. HUOOOO si Rusine! Trebuia sa faci asta din prima zi. PRAF IN OCHI. Nu vad cred pana nu vad REZULTATE!
1
1
Este foarte bine ! Mai ales ca sunt platiti din banii pe care ii dau cei care muncesc, la taxe si impozite !
1
2
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
2
0
Da, sa vina in Baba Novac, garantat au de munca, de ani de zile de cand nu mai exista cosuri de gunoi. Pe vremea lui pastaie, venea polarisul lunea si joia si matura cartierul, mai mare dragul de curatenie. Acum ati incurajat nesimtirea si mizeria. Sa mai zic si de lipsa locuri de parcare?
1
0
Ba' esti prost,iar incepi cu glume proaste,daca ne scoti la munca inainte de scrutinuri ai pierdut voturile noastre ca nu place munca,daca tot vrei sa faci o aroganta ne scoti la munca DUPA ce ti-ai asigurat al II lea mandat!
2
2
cum???sa muncesc eu ???cine se mai plimba cu taxiul???cine mai face umbra pamantului???eu nu pot...am FREZOANE...am TEMPERATURI...daca n-am muncit niciodata???eu stiu doar sa fur,sa stau cu kurul pe rogojina si sa asterpt mila de la primarie...asa sunt eu...omul aaistat social...
4
1
Vor iesi la munca. O sa fie epidemie de "frezoane"!
4
1
Aceste putori sociale ar trebui scosi zilnic, sa vezi dupa aia ce se schimba ,cat de cat,fata orasului. Asta trebuia facut demult, zilnic, nu in campanie electorala si din cand in cand. Dar daca fagabou isi scoate fanii la lucru zi de zi, va ramane fara voturi. Muie fatalau, muie psd.
5
1
putorile societatii romanesti sa munceasca.???glumiti....acestia traiesc degeaba...mai bine nu se nasteau...fac umbra pamantului...rusine...
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367