REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Asistenta hărţuită de vecini că lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase, așteptată cu flori și aplauze de militari. VIDEO

Asistenta hărţuită de vecini că lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase, așteptată cu flori și aplauze de militari. VIDEO

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 14624

Asistenta medicală din oraşul Galaţi hărţuită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primeşte bolnavi de COVID-19 a fost așteptată de către militari, în fața blocului, la finalul turei de muncă, cu flori și aplauze.

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că... vii acasă la finalul turei”, este mesajul transmis de Ministerul Apărării Naționale pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Mesajul femeii i-a emoționat pe militarii Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”, condus de lt. col. Lucian Oancea, care au așteptat-o în fața blocului la finalul turei:

„Nu am crezut că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine. Vreau să vă spun în numele Batalionului 284 Tancuri că noi vă suntem alături. Vă mulțumim nespus de mult pentru efortul pe care îl faceți și vrem să vă urăm putere de muncă și foarte multă sănătate. În semn de omagiu pentru meseria dumneavoastră și pentru ceea ce faceți în zilele astea dificile, vă rog să-mi permiteți să vă înmânez singura armă împotriva căreia nicio armă nu poate trage”, i-au mai transmis militarii în timp ce au aplaudat-o și i-au oferit un buchet de flori.

„Chiar nu știu cum să vă mulțumesc, cu toate că și astăzi am fost abordată la serviciu și toți cei care mă cunosc și știu ce fel de om sunt mi-au dat dreptate și mi-au spus că nu meritam așa ceva.” - a fost răspunsul Mihaelei.

Mihaela Moga Pal are 44 de ani şi lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi. Ea a scris pe Facebook că de la izbucnirea epidemiei de COVID-19 viaţa i s-a schimbat, nu din cauza virusului, ci a vecinilor din blocul în care locuieşte de 20 de ani.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului... Mi-au trimis poliţia acasă... M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase.!!!! Ce să înţeleg.... E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe Facebook.

Postarea asistentei este însoţită de sute de comentarii. Cei mai mulţi oameni o încurajează şi îi recomandă să facă plângere la Poliţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem noi pretentii de Guess si Samsung S20 dar inca suntem in evul mediu. Si o sa mai stam la stadiul de furci si topoare inca 100 de ani. Candva credeam ca lipsa accesului la informatie este motivul prostiei pe scara larga. Acum toti au acces, se pare ca nu asta era.
1
0
La cei nemultumito de doamna, va doresc un diagnostic ca sa anungeti sa va trateze ea.asa putin si daca ar avea cum sa va si recunoasca
1
0
Nu cred ca cetatenii din orsul meu natal , au decazut in asa hal incat sa nu-si dea seama ca in primul rand dna. asistenta se ferste ea si pe familia ei deci nu cred ca ar duce virusul ca pe paine sa-l dea la toti. Dar exista ca in orice colectivitate cate unul sau mai multi prost,snobi si idioti. Pe fiecare scara este cate in retard. daca at ajunge la spital at pupa si c...l asistentei sa-i faca tratamentul.rusine.
4
0
Usile vecinilor unse cu cacat si magazinul sa fie inchis pentru focar de corona. Asta ar merita. E foarte usor, dar daca am face asta, am fi la fel ca ei. Inculti si prosti. Asa, fiecare pasare pe limba ei piere.
7
0
Ca de fiecare data armata nu este la inaltime! Problema aici sunt acei vecini retardati care ar trebui pusi la munca in folosul comunitatii vreo luna!
7
3
Moldoveni nespalati!
7
4
La acest spital Comandantul spitalului a dat ordin neoficial dar se poate verifica pe grupurile de whats up, ca toti medicii , asistentele si infirmierele sa doneze 100 lei pt echipamente medicale. Pai mai jegosule voi tb sa asigurati aceste echipamente medicale pt protectia lor caci si ei au familii, nu sa se expuna prosteste.Altfel vor fi demisii colective caci pana la salarii viata este mai importanta in aceste vremuri cand raspandirea virusului este deja generalizata
4
2
Dav-as bricege de moldoveni jegosi
7
5
tuturor acelor vecini nemernici ar trebuie sa li se stropesca usile cu cacat, ca merita...
10
2
astia sunt galatenii o adunatura figuranti tampiti care se comporta ca niste salbatici
8
3
Felicitari militarilor!
9
3
Felicitari militarilor! Bravo lor! Sunt la inaltime, ca de fiecare data. Sunt nr. 1. da ! O LECTIE, o adevarata lectie de viata, civilizatie, educatie.... data vecinilor si celorlalti..... moldoveni.....!
13
4
La Spania, in fiecare zi la 8 seara, TOATE lume iese pe fereastra o pe balcon , si aplaude la toate persone ca lucrese pentru noi: cadre medicale, agricultori, vanzatori, police, pompieri, armata,personal de curatenia...... nu aruncam clor la nimem.
19
5
Aurel, speram din tot sufletul sa nu te inmultesi, nu meriti!
10
2
In magazinul tau sugi pula cu curva de ma-ta de mana
6
4
Pt Aurel: La crematoriu cu tine si familia ta. N-am zis nimic de mata.
13
2
Si tragi apa
3
14
Libertatea de exprimare este un drept castigat dar nemeritat. El ar trebui sa fie garantat doar anumitor persoane, intr un numar foarte limitat. Intelectul vostru f firav nu garanteaza ca veti intelege ce inseamna libertatea si ce indatoriri aveti. Fiti f atenti, vremurile se vor schimba iar cei ca voi vor fi folositi in prima linie. Cu alte cuvinte MANCATI RAHAT la fiecare postare. Sper ca ati priceput macar pe jumatate din ce am vrut sa va transmit.
6
5
Sa le bag pl in gura de spagare ca pana acum daca nu le bagai ceva in buzunar nu se uitau la tn,te rugai sa vina sa se uite la tn bagamesi pl in morti lor
16
22
Bravo Michaela ... Vecinii neam de zdrente cocalari secaturi
36
3
Hartuita auzi titlu. In magazinul meu imi selectez clientii. Punct. Vad ciori, cersatori sau indivizi pe care nu mi-i doresc, pun paza sa ii dea afara. Tanti asistenta e mai rau ca un sac cu purici, e un sac cu covid, stafilococ auriu, clostridium la un loc. N-a avut nici bunul simt sa se spele si sa se imbrace civil. S-o primeasca ma-sa, eventual izmanarii, s-o faca posta.
8
67
VECINI MIZERABILI SI JIGODII.
44
7
Felicitari militarilor si politistilor! Inca odata s au dovedit la inaltime si le au dat o lectie salbaticilor oligofreni care au napadit tara asta
51
4
Moldoveni prosti!
38
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367