REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Asistentul de la Medicină Legală acuzat că a cerut ŞPAGĂ, REȚINUT! Alte 2 persoane au depus plângeri

Asistentul de la Medicină Legală acuzat că a cerut ŞPAGĂ, REȚINUT! Alte 2 persoane au depus plângeri

Replica API 20 ianuarie 2017 | 16:40 526

Totodată, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa a precizat că a luat act de ordonanța de reținete pentru 24 de ore a inculpatului Alexiu Emil, asistent în cadrul Serviciului de Medicină Legală, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și tentativă de înșelăciune. "După ce instanța va comunica în mod oficial către SCJU rezoluţia în dosarul sus- menţionat, conducerea unităţii sanitare va lua măsurile legale care se impun. Reamintim că, în urma mai multor sesizări, în luna decembrie 2016 la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa a fost constituită o Comisie Disciplinară care analizează activitatea asistentului Alexiu Emil în cadrul Serviciului de Medicină Legală. De asemenea a fost sesizat Ordinul Asistenţilor Medicali în cazul asistentului Alexiu Emil, iar începând cu 8 decembrie 2016, acesta nu mai activează la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța, fiind detașat pentru o perioadă de 60 de zile la Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța", potrivit conducerii SCJU.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt convins ca sunt zeci, daca nu chiar sute, de persoane escrocate de acest Alexiu Emil. Cetatenii care s-au aflat in astfel de situatii in care individul asta, fara frica de Dumnezeu, a profitat de necazul oamenilor, ar face bine sa reclame la politie sa se stie cat de hain este. Sunt convins ca de pe urma lui profitau si medicii legisti, iar el era interfata, fiind bagat la inaintare.
1
0
AOLEOOOO,alexiule,iti ramane amanta singura si ti.o bucesc toti...cu bani,nu cu sentinte,evident
2
0
Hai sa fim sinceri , medicii de la SML sunt niste spagari ordinari . Botez , Gheorghiu si altii ...
0
0
Numai in Constanta? Si la Morga Medgidia proceda la fel domnu! Sunt toti mana in mana...cu o floare nu se face primavara insa este un inceput! Sa profiti de oamenii aflati la necaz e mare rusine. Domnule iti meriti soarta...sper ca te-ai saturat de bani!!
5
0
o javra ordinara
3
0
de la mine a acceptat shpaga si l-am facut pe fraier in instanta !
4
0
acelasi lucru se intampla si la morga spit jud Cta,te pune sa achiti tot felul de chestii pt care nu se elibereaza nimic.dna Dana face totul,rusinee sa le fie
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614