REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Asociaţia Corinei Martin şi-a tras parteneriat şi cu ISU Dobrogea

Asociaţia Corinei Martin şi-a tras parteneriat şi cu ISU Dobrogea

Replica API 31 iulie 2015 | 00:11 338

Vacanţe în siguranţă

Vacanţe în siguranţă

Vacanţe sigure pe Litoral şi in Delta Dunării! Asociaţia Litoral-Delta Dunării şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au încheiat, joi, 30 iulie a.c., un parteneriat pentru informare şi promovare către turişti, hotelieri şi proprietari de structuri de primire turistică. „Este o bucurie şi onoare pentru noi, sunt bucuroasă că încheiem acest parteneriat.

Ne propunem ca toate campaniile pe care ISU le desfăşoară să-şi atingă mai uşor ţinta, să însemne o mai bună informare către toţi cei care deţin în proprietate structuri de primire turistică, hoteluri, structuri de agrement, vile, restaurante, iar informaţiile să ajungă mai uşor la turişti, la beneficiarii finali ai acestor campanii de promovare.

Această comunicare va însemna transmiterea informaţiilor, mail-uri periodice date de către noi, către toţi actorii privaţi implicaţi în activitatea de pe litoral. Acest gen de informaţii sunt extrem de utile. Încercăm să trezim interesul şi din partea colegilor noştri hotelieri, să dorească să aibă aceste materiale şi de a le oferi turiştilor“, a spus Corina Martin, şefa Asociaţiei Litoral Delta Dunării.

„ISU Dobrogea a îmbrățișat cu drag ideea de a întocmi acest protocol, având în vedere faptul că, din punctul nostru de vedere e cea mai facilă cale de a transmite informații utile turiștilor. Constanța are particularitate, și anume un aflux mare de populație în timpul sezonului. Prin intermediul acestui parteneriat, reușim să transmitem și să informăm turiștii privind tipurile de risc specifice acestui județ precum și situațiile de urgență care pot dezvolta din aceste tipuri de risc .

Acest protocol constă în transmiterea de informații, pliante, broșuri, atât în format economic cât și tipizat. Să știe ce măsuri pot fi luate în caz de urgență. Consider că va fi o colaborare fructuoasă și considerăm că o astfel de idee trebuie perpetuată și pe anii viitori“, a spus, la rândul său, lt. col. ISU Dobrogea, Daniel Petrov, care a mai precizat şi faptul că: „Am pretenția că aceste activități desfășurate de noi și-au atins scopul și sper că îndrumările noastre vor ajunge la destinatari“.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218