REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Asociaţia Elevilor Constanţa a semnat un acord cadru de colaborare cu Prefectul

Asociaţia Elevilor Constanţa a semnat un acord cadru de colaborare cu Prefectul

Replica API 17 noiembrie 2015 | 00:06 218

Asociaţia Elevilor Constanţa (AEC), susţinută de prefectul Ion Constantin în acţiunile pe care le întreprinde! AEC a semnat, luni, un acord cadru de colaborare cu Instituţia Prefectului, acord ce va veni, în viitor, în sprijinul elevilor din Constanţa. Preşedintele Alexandru Manda a explicat în ce constă, mai exact, această colaborare. „Am semnat un acord între Asociaţia Elevilor Constanţa şi Instituţia Prefectului. Este vorba despre un acord cadru, care defineşte colaborarea între cele două entităţi şi faptul că vom desfăşura acţiuni comune în vederea creşterii accesului la educaţie în judeţul Constanţa şi pentru conştientizarea implicării civice a elevilor. Sunt acţiuni pe care noi oricum le derulăm pentru creştrea gradului de participare a elevilor la alegerile locale, pentru conştientizarea importanţei participării la vot, importanţa participării publice, importanţa voluntariatului pe care noi oricum le desfăşurăm, dar practic, în această colaborare, Instituţia Prefectului va veni alături de noi”. Cât de importantă este această colaborare pentru elevii constănţeni?

„Este foarte benefic acest parteneriat pentru că putem face o reformă reală în sistem doar dacă avem un parteneriat între stat şi societatea civilă. Reprezentantul Guvernului înteritoriu ne-a acordat tot sprijinul, apreciem acest lucru şi, cum avem pe plan central sprijin din partea ministerului şi a guvernului, mă bucur că avem sprijin şi pe plan local”, a conchis Manda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614