REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Asociaţia Medicilor de Familie, patru ani de existenţă: Condur, în continuare preşedinte

Asociaţia Medicilor de Familie, patru ani de existenţă: Condur, în continuare preşedinte

Replica API 29 iunie 2013 | 00:00 739

Conducerea Asociaţiei Medicilor de Familie Tomis" Constanţa a ajuns la final de mandat. Joi, 27 iunie 2013, la Hotel Bulevard, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei, unde s-a prezentat raportul de activitate a celor 4 ani de existenţă şi au avut loc alegeri ale conducerii Asociaţiei pentru mandatul 2013-2017. Preşedinte a rămas Laura Condur.

"Bilanţul celor patru ani de existenţă este mai mult decât satisfăcător. S-au iniţiat şi susţinut activităţi pentru promovarea intereselor cu caracter profesional, ştiinţific, legislativ şi juridic ale medicilor de familie, s-au dezvoltat parteneriate şi colaborări cu toate celelalte specialităţi, fiind prezenţi la numeroase manifestări ştiinţifice împreună, s-au dezvoltat parteneriate cu Facultatea de Medicină Constanţa, cu Colegiul Medicilor, s-a reuşit să avem un dialog constructiv cu reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa, Direcţia de Sănătate Publică, s-au organizat întâlniri lunare, manifestări ştiinţifice, s-au organizat cursuri de pregătire a medicilor de familie prin programe cu finanţare europeană. Cea mai mare realizare, însă, este Conferinţa Regională a Medicilor de familie. "O consideam cea mai importantă realizare în acest mandat, pentru că nu este deloc uşor să organizezi o manifestare de o asemenea anvergură, să îi dai calitatea de care are nevoie pentru a o menţine în fiecare an, să atragi participanţi din toată ţara şi din mediul academic, reuşind să arătam colegilor noştri din ţară care este nivelul medicinii de familie constănţene", se arată într-un comunicat emis de către Asociaţia Medicilor de Familie. În cadrul adunării, a fosta leasă noua conducere pentru mandatul următor, 2013-2017. Preşedinte a rămas Laura Maria Condur-medic primar medicină de familie, doctorand în ştiinţe medicale, vicepreşedinte este Zitta Rozalia Popa-medic primar medicina de familie, respectiv Dina Mergeani-medic primar medicina de familie, secretar a fost ales Leila Memet-medic primar medicina de familie, trezorier-Sergiu Chirilă-medic specialist medicina de familie, iar cenzor- Lizeta Giumba-medic specialist medicina de familie. Noua echipă urmăreşte continuarea tuturor manifestărilor şi acţiunilor de până acum, accesarea de către Asociaţie a unor proiecte europene care să vină în sprijinul activităţii medicilor de familie membri ai Asociaţiei şi a pacientilor, achiziţionarea unui spaţiu care să devină sediul Asociaţiei, organizarea "Zilei Medicului de Familie-2014"-manifestare naţională de o foarte mare amploare-4 iulie 2014.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218