REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur“

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur“

Replica API 21 aprilie 2021 | 23:11 1256

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur - Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!“ pentru a transmite un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor.

„În cursul întâlnirii de lucru coordonate de Prefectul Constanței, Silviu Cosa, am anunțat lansarea Campaniei noastre, solicitând sprijin pentru facilizarea vaccinării personalului angajat în Horeca locală. Ne bucurăm să primim susținerea și suportul Instituției Prefectului în acest sens.

Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunță, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat , fără a ne obligă angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”, a transmis președinte RESTO, Egevit Aslan.

„Invităm constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul «Membru RESTO - Restaurant SIGUR / SAFE LOCATION».

Ne poziționăm astfel că Prima Destinație Turistică din România care intră în Campanie de Vaccinare pentru Sectorul HORECA, la propunerea noastră!

În acest fel, participăm la facilitarea relaxării și derulării vacanțelor și serviciilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales în apropierea deschiderii Sezonului estival 2021

Continuăm dialogul și insistență cu care ne promovăm interesele industriei și misiunea Patronatului, în numele operatorilor din turismul județului Constanța

Astfel, salutăm decizia Premierului României, Florin Cîțu, care a declarat astăzi că restaurantele care își vaccinează întreg personalul ar putea rămâne deschise, indiferent de rată de incidență din localitatea în care se află și că propunerea vine dinspre industria HoReCa”, a precizat și președinte de onoare al Asociației, Corina Martin.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia n-au auzit despre ter Clientii pot fi atrasi intr-un mod mai inteligent.menul de,,reclama inselatoare,,.Nimic nu e sigur in aceasta lume.OPC ul ar putea interveni.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920