REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Asociaţia Procurorilor din România CONDAMNĂ 'formele radicale de protest'!

Asociaţia Procurorilor din România CONDAMNĂ 'formele radicale de protest'!

Replica API 12 martie 2019 | 01:12 534

Alături de preşedinţii de curţi de apel şi tribunale

Alături de preşedinţii de curţi de apel şi tribunale

Asociaţia Procurorilor din România îşi afirmă solidaritatea cu mesajul public transmis de preşedinţii şi vicepreşedinbţii Curţilor de Apel şi Tribunalelor prin care se exprimă "dezacordul cu privire la formele radicale de protest" sau alte manifestări publice ale unor magistraţi, manifestări care însă nu constituie opinia întregului corp al acestei categorii profesionale.

"Astfel cum a fost precizat şi cu alte ocazii, Asociaţia Procurorilor din România se delimitează în mod ferm de orice acţiune de protest promovată de magistraţi care se prezintă a fi vocea tuturor, inclusiv a membrilor Asociaţiei Procurorilor din România, fapt care nu concordă cu realitatea.

Afirmăm că discursul domnului judecător Cristi Vasilică Danileţ nu reprezintă voinţa membrilor Asociaţiei Procurorilor din România.

Întrucât demersurile susţinute de acesta pot fi considerate ca având conotaţie politică, iar prevederile legale interzic magistraţilor să exprime în mod public opiniile politice, Asociaţia Procurilor din România se distanţează de orice acţiune de natură a aduce prejudicii de imagine justiţiei în ansamblul său.", se arată într-un comunicat al APR, semnat de preşedintele Elena Iordache, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asociatia asta este de fapt matracuca aia la care s-a dus pas..pas..ministrul p-uli tudorel toader, avocatul lui dracnea, ca sa bage zazanie intre procurori! O alta coada de topor si asta ca adina florea sclava psd.
3
0
Ii doare la basca pe procurori de legile justitiei. Ei vor doar desfiintarea sectiei speciale care ii ancheteaza in caz de abuzuri. Vor sa fie in continuare niste dumnezei pe pamant.
0
3
procurori corecti- la care dta faci referire- sunt acei ce au inteles gravitatea faptelor si directia in care se intreapta justitia sub dictatorul draknea- iti este greu sa pricepi?- Logic toata tara trebuie sa iesim in strada si masiv la vot-, deja puscariasul ghita-un ordinar de altmiteri, si-a perfmis, in mojicia lui- caracteristica de altminteri- ciumatilor- sa indemne la bataie- asa arata un viitor europarlamentar
3
0
Poate mai sunt si procurori corecti , nu doar procurori protestari
2
4
Oameni buni, sub pretextul luptei antipsd ne indepartam de tot ce e normal. Procurorii sa inceapa sa lupte alaturi de oamenii de rand impotriva nedreptatilor si sa lase aceste proteste de 2 bani. Zac dosarele prin dulapurile lor, dreptatea e numai a celor cu bani, slariile babane intra si ca muncesc si ca nu....deci...nu toti romanii sunt prosti. La munca dlor procurori!
9
1
Macar stim care sunt procurorii si judecatorii corupti ai mafiei PSD-pe fata
10
7
asociatiile astea formate din 2-3 membri sunt cozi de topor pesediste ,slugi platite din ban public care apara infractorii
9
8
Muie pensionare
5
7
v-am mai recomandat si cu alte ocazii- nu va convine, nu sunteti adeptii democratiei- PSD este plin de penali, si-a trecut pe persoana fizica puscarias draknea mai toate institutiile statului- oricum- am inteles cum v-ati asigurat promovarea, in ce a constat concursul- nu difera cu nimic fata de cel la care am incercat si noi cei de la stat- numai ca tema era croita ptr o anumita persoana, dar concursul figura concurs. Trecet fratilor in partidul lui draknea , poate reusiti sa-l salvati si nu mai luptati impotriva poporului- din banii nostri sunteti platiti, iar pensiile speciale pe care , cu
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218