REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Asociaţia Procurorilor din România susţine ordonanţa lui Toader. Protestele 'pot aduce grave prejudicii de imagine și încredere'

Asociaţia Procurorilor din România susţine ordonanţa lui Toader. Protestele 'pot aduce grave prejudicii de imagine și încredere'

Replica API 26 februarie 2019 | 00:13 640

SURPRIZĂ în Justiţie:

SURPRIZĂ în Justiţie:

Asociația Procurorilor din România, condusă de procurorul Elena Iordache, consideră că modificările aduse de OUG 7 răspund solicitărilor magistraților. De asemenea, APR îndeamnă la calm și la echilibru, la negocieri pentru eventuale modificări a OUG 7/2019 şi la încetarea acţiunilor de protest, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei, citat de stiripesurse.ro.

"În legătură cu modificările aduse prin O.U.G. nr. 7/2019 – modificări care au suscitat aprinse dezbateri publice - în urma consultărilor interne, Asociația Procurorilor din România face următoarele precizări:

- Ordonanța nr. 7/2019 cuprinde dispoziții legale care răspund solicitărilor constante ale magistraților privind reglementarea condițiilor de admitere în profesie,

- de asemenea, pune în aplicare decizii ale Curții Constituționale,

- și corelează dispoziții din Legea nr. 303/2004, lege care în forma adoptată de Parlament cuprindea inadvertențe.

Totodată, considerăm că ordonanța ar putea suporta câteva modificări și completări, care se pot realiza în urma unui dialog constructiv, Asociația noastră fiind deschisă unui astfel de dialog, iar invitațiile adresate în acest sens vor fi onorate.

Către toți colegii magistrați facem apel la echilibru, calm și înțelepciune, adresăm acestora rugămintea de a analiza cu atenție prevederile ordonanței, pentru a identifica în mod exact acele chestiuni care realmente comportă discuții.

Considerăm că manifestările publice, ca cele din seara zilei de 22.02.2019, pot aduce grave prejudicii de imagine și încredere față de corpul magistraților și de sistemul judiciar în ansamblul său", precizează APR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai asta spune ca-i buna OUG 7! Elena Iordache nu-i aia la care a mers pas...pas...tudorel sa bea o cafea si sa bage zazanie in procurori! O coada de topor ca si aschia aia de la Constanta, adina florea! Armata de stransura a lui Tu-Dorel, slugarelu psd-ului si-al lui dracnea.
2
0
asociatie cu un singur membru care si ala pute a pesede .stire pt ghertzoii care inghit kkt-ul lui voiculescu de la latrina3
2
0
Stire falsa, aceste organizatii sun periferice sub aspectul reprezentativitatii magistratilor.Ele reprezinta slugoii puterii
3
0
Asociatia cu un membru
10
1
Doamna se trezeste vorbind
6
0
Cel mai important lucru ar fi - RASPUNDEREA magistratilor - si lucrulie sar linisti urgent.
9
4
Nu muncesc , sa nu fie platiti, ca on invatamant. Sa aplice legea nu sa faca politics
13
7
Fac scandal tocmai cei ce sunt miezul terorii ,al oribilitatilor impotriva oamenilor cinstiti. Gasti si hoarde de fascisti se opun democratiei. Ca foarte multi nu inteleg si se lasa prada propadandei e de inteles,pentu ca de zeci de ani romanii nu mai citesc carti,nu se mai informeaza din surse multiple,in afara de ce li se impune,ca e mai usor asa,sa fii prost in siajul altora. Romanii sunt azi ca germanii imediat dupa venirea lui Hitler in politica,doar ca vorbim de alte contexte internationale.Debusolarea la nivel national,respingerea adevarului evident,sprijinul dat tortionarilor.
11
6
ce e de priceput? fiecare sustine pe cel caruia ii este aservit politic... de aia unii protesteaza si altii stai asa ca e ok ce a facut PSD.
12
1
Nu ma pricep nu ma bag.
5
3
Voi aia de pe trepte....La Cilia-n port, Ah ce dureros....
10
11
Este bine sa studiez cu atenentie prevederile ordonantei, pentru ca apoi sa-ti dai cu parerea.
6
8
sa iti dau salamul prin gura asistat social tie si la toti anti pesedistii plmele.
8
8
avem o justitie d kkt . doar PSD ne scapa de corupti ! traiasca ordonantele
9
15
pe astia i au cumparat cumva .....oricum nu au loc toti la monte carlo .....acolo trebuie sa fii corupt dar miliardar in euro ........magistratii nu sunt iubiti si nici primiti in zona
8
2
infractori protejati de procurori coruprti
17
5
Iordache asta nu e aia de s-a vazut pe blat cu Gargamel? Sa dea si ea lista aia cu nume prenume cine e de acord...
15
5
psd ciuma rosie
21
10
S-o futi pe ma-ta!
15
12
Sa ii sugi ciorapi lui iordache
9
27
In afara de ,,Iordache ,caruia ii flutura ,chilotii de frica,mai sustine ,cineva ?
26
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614