REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Asociaţia Română de Psihiatrie şi Psihoterapie cere anchetă în cazul postărilor lui Vâlcov

Asociaţia Română de Psihiatrie şi Psihoterapie cere anchetă în cazul postărilor lui Vâlcov

Replica API 7 septembrie 2018 | 00:00 258

Asociaţia Română de Psihiatrie şi Psihoterapie (ARPP) consideră că prin publicarea pe Facebook de către Darius Vâlcov, consilier al premierului, a fişei medicale a unui participant la protestul din 10 august s-a produs "o gravă abatere", nu doar din punct de vedere legal, ci şi etic şi cere anchetarea şi tragerea la răspundere a celor implicaţi.

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, ARPP, în calitate de asociaţie profesională naţională a medicilor psihiatri, "protestează cu fermitate împotriva unui asemenea tip de atitudine din partea unui consilier al primului-ministru şi solicită public autorităţilor competente anchetarea conjuncturii în care documentaţia medicală a ajuns în posesia persoanelor neautorizate, precum şi tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
0
Vi se pare ca acest pupincurist este zdravan la cap ? Un om normal nu ar fi facut asa ceva ce a facut acest lingau . Acesti spurcati de PSD-isti nu inteleg ca intr-o democratie sunt si indivizi care nu te plac ca nu toti sunt deacord cu tine . Cum poti sa distrugi pe cineva doar pentru ca nu impartaseste aceleasi opinii cu tine sau ca nu fura cot cla cot cu tine . Uitativa cum dragnea se razbuna pe toti care au ceva de spus si nu ii este lui pe plac . Acest cacat valcov se comporta ca seful lui penal .
0
1
insusi valcov a fost ,,client la psihiatrie,, asa ca el ,,sandilau,, il face pe altul ,,sandilau,,. PROBLEMUTA E CA SANDILAUL VALCOV OCUPA O FUNCTIE PUBLICA IN GUVERN SI NU UN PAT IN SALONUL SANATORIULUI. Acum daca Ro apartine sandilailor ce mai conteaza de unde fac ei rost de fisele medicale ale altor sandilai?! Asteptam madamele din politica -sandiloaice si ele- sa prezinte una alteia faptele de vitejie din paturile hotelurilor si in urma carora au ocupat functii publice. Fetili de la scolile de VARzA ale partidelor mai iesiti de sub birouri sa mai respirati.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108