REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Asociațiile de pensionari ies la atac, după ce Guvernul a anunțat că NU vor fi mărite pensiile cu 40%

Asociațiile de pensionari ies la atac, după ce Guvernul a anunțat că NU vor fi mărite pensiile cu 40%

Replica API 7 iulie 2020 | 00:00 1289

Federaţia Naţională a Pensionarilor din România, Uniunea Generală a Pensionarilor din România şi Federaţia Naţională "Unirea" a Pensionarilor din România organizează, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice, conferinţa de presă pe tema nerespectării de către Guvern a prevederilor Legii nr. 129 /2019 privind majorarea punctului de pensie cu 40%.

Potrivit legislaţiei în vigoare, Guvernul ar trebui să majoreze pensiile cu 40% la 1 septembrie însă în prezent reprezentanţii Guvernului discută public despre varianta creşterii pensiilor cu 10%, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt de acord sa se majoreze pensiile dar numai celor care au sub 1000 de lei..nu celor cu pensie de 10000 de lei sau fostilor generali,aviatori si fosti functionari ai statului care au pensii de mii de euro.. rusine ... !! PSD ,CIUMA CARE A DISTRUS ECONOMIA TARII !!
0
0
Sa mai astepte putin. PSD depune motiune de cenzura, pica PNL si vin ei din nou la putere. Si or sa le-o dea marita, pensia.
2
1
cand o sa vina vremea, sa-ti cumperi tu un glont. Nu te gandesti ca o sa ajungi ca ei si ca sunt parintii si poate bunicii tai si ca nu le ajung banii nici pentru medicamente. Dar la cat esti de idiot, s-ar putea sa nu ajungi la pensie.
5
1
presedintelui ,premierului, guvernului pnl si sustinatorii acestor derbedei si zdrente.
5
5
voi vreti bani, nu conteaza ca sistemul comunist v a invatat sa stati ca vine, nu conteaza ca nu ati facut absolut nimic pt tara asta in afara de cafele, barfa si tigara, nu conteaza cat de cretini si lasi ati fost in fata lui iliescu, voi vreti bani...cumparati va un glont ca la japonezi..e tot ce ar trebui sa mai faceti.
8
9
pensionarii au fast batatia de joc a celor de la PUTERE. Daca ar fi fost altfel, PSD ar fi pus Legea Pensiilor in aplicare imediata. Asa zisa majorare dee punct de pensii facuta de PSD nu acopera nici inflatia din ultimii ani, cu care ar fi trebuit sa se indexeze pensia. Asadar...alta Marie cu aceeasi palarie. Inca ceva, pensionarii ca au fost contributivi sau nrcontributivi, sunt pusi in aceesi categorie. Sa fie clar, CAP-istii au muncit si ei, dar nu au contribuit la fondul de pensii. Asadar, banii care merg catre ei nu trebuie inventariati ca fiind din fondul de pensii, ci ca indemnizatii..
7
1
Aceste hiene de pensionari sa-si vada de treburile lor ca mai au putin si dau coltu'! Ati votat ca mocangii 30 de ani asa ca este timpul s-o mai luati si in bot!
11
8
Comunistii pensionari ies la atac pentru bani falsi.Bravo!Prostii tot prosti ramin.
13
8
Voi aveti grija mereu cum votati. La toate alegerile. De-aia ati dus tara asta in prapastie. Mai potoliti-va dreaku si lasati lumea desteapta sa aleaga, ca voi tot ati votat cu escrocii!
11
7
va da psd-ul multa ........fericire
10
5
Treizeci de ani de instabilitate monetara.Populistii maresc salariile si pensiile ,apoi cresc preturile si se mareste inflatia si scade puterea de cumparare.Apoi se maresc iar pensiile si salariile ,iar scade puterea de cumparare si tot asa la infinit spre gloria PSD-ului si a hotilor din PSD.......Muie PSD !
19
8
daca nu mariti pensiile cu 40% nu veti primi voturile noastre, ba chiar o sa iesim si in strada
10
9
Bine ca " marirea " punctului de pensie e inaintea alegerilor , sa avem grija cum votam altfel murim in mizerie si saracie !
8
8
este ca PNLul de azi care nu respecta legea cu privire la majorarea pensiilor este PDLul din 2009 care nu a respectat legea cu privire la majorarea salariilor profesorilor. Aceeasi. "Judeca oamenii dupa fapte, nu dupa promisiuni". Asta trebuie sa va aduceti aminte de fiecare data cand puneti stampila de vot!
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218