REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Asociațiile de proprietari vor fi RECOMPENSATE pentru colectarea selectivă și întreținerea spațiilor verzi

Asociațiile de proprietari vor fi RECOMPENSATE pentru colectarea selectivă și întreținerea spațiilor verzi

Replica API 3 august 2021 | 18:31 1134

Pentru a fi o comunitate puternică este nevoie ca orice constănțean să se implice în viața orașului.

Luna trecută, în fiecare weekend, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari.

Împreună cu cei pe care i-a întâlnit, edilul a stabilit constituirea unor grupuri de lucru, sub forma unor comitete, care să ajute municipalitatea să pună în practică obiectivele comune ce țin de bunul mers al cartierului și per ansamblu al întregului oraș.

De-a lungul timpului, au fost situații în care legea sau hotărârile de Consiliu Local în privința îndatoririlor ce revin cetățenilor au fost ignorate. De aceea, era necesară găsirea unei soluții pentru a-i încuraja pe oameni să accepte responsabilitatea prezentului pentru a se bucura de schimbarea în bine a viitorului.

"Am demarat elaborarea unui proiect de recompensare a asociațiilor de proprietari pentru colectarea selectivă și pentru întreținerea spațiilor verzi. Luăm în calcul plata unor prime pentru fiecare asociație ce își îndeplinește obiectivele de reciclare, așa cum au fost stabilite la nivelul întregii comunități europene din care facem parte. Sumele de bani vor putea fi exclusiv folosite pentru îmbunătățirea spațiilor de folosință comună ale asociației. Pentru întreținerea spațiilor verzi vom oferi prime în vederea achiziționării celor necesare desfășurării acestei activități.

Vom căuta o soluție să extindem acest program la nivelul întregului oraș, astfel încât, fie că vor recicla, fie că vor contribui la înfrumusețarea orașului, constănțenii vor fi răsplătiți. Voi continua comunicarea față în față cu cetățenii, ca să hotărâm împreună prioritățile pentru fiecare comunitate în parte. Aveți încredere!", a transmis primarul Vergil Chițac.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Microcefalul asta vrea sa conduca orasul de parca ar fi mosia lui ma-sa.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367