REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Asociatul lui Elan vinde la licitaţie scrumierele şi veiozele chiriaşilor din City Mall

Asociatul lui Elan vinde la licitaţie scrumierele şi veiozele chiriaşilor din City Mall

Replica API 14 aprilie 2012 | 00:00 146

Din cauza neplăţii datoriilor,

Din cauza neplăţii datoriilor,

Că unele dintre magazinele şi cafenelele din City Mall au dat faliment din cauza datoriilor, nu mai este o noutate. Se pare că unele firme cu renume au ajuns să fie executate silit, bunurile acestora fiind vândute la licitaţii pentru recuperarea creanţelor. Aşa s-a întâmplat cu mai multe societăţi care au deţinut fel de fel de localuri în incinta mall-ului, cum ar fi SC New Life Drugstores SRL, prezentă în City Park Mall până în 2010, de unde societatea a fost evacuată pentru o datorie neachitată reprezentând chiria. Un caz asemănător s-a întâmplat şi cu societatea Cafe Society - Retail and Services SRL, deţinătoare a unei foste cafenele de mai mare frumuseţea în incinta mall-ului, cunoscută sub numele de "Porto Cafe", care a fost nevoită să-şi tragă obloanele, tot din cauza datoriilor.

În baza unui titlu executoriu şi a unui proces verbal încuviinţate de o instanţă constănţeană, firma în proprietatea căreia se afla cafeneaua respectivă a intrat, recent, pe mâinile executorilor judecătoreşti, care urmăresc să recupereze creanţele în favoarea societăţii creditoare Everest Investiţii şi Consultanţă SRL. Astfel, potrivit unei publicaţii de vânzare, afişată la avizierul Judecătoriei Constanţa, se anunţă scoaterea la licitaţe a bunurilor deţinute de firma debitoare în spaţiul închiriat din incinta mall-ului. Canapele din piele ecologică, 66 de fotolii, mese din lemn, scrumiere, cupe pentru îngheţată, espresoare de cafea, butelie, chiuvetă, farfurioare, veioze şi DVD-uri, toate sunt scoase la vânzare, iar preţul de pornire pentru unele dintre ele este chiar convenabil. În total este vorba despre 217 obiecte, scoase la vânzare. Licitaţia va avea loc pe data de 23 aprilie a.c., ora 13, în sala de consiliu a City Mall.

Cine sunt creditorii

Despre firma Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, cea care apare în calitate de debitor, se pot spune multe. Activitatea acesteia este coordonată de Ben Ami Nimrod, acţionar al Neocity Group România, împreună cu Elan Schwartzenberg, cei doi fiind şi buni prieteni. SC Everest Investiţii şi Consultanţă SRL a mai atras atenţia asupra sa şi în 2009, când Consiliul Local a fost pus să voteze asupra unui proiect ce viza ridicarea a două clădiri a câte 24 de etaje fiecare, exact în parcarea City Park, în beneficiul societăţii controlată de Ben Ami Nimrod.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102