3.9° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
3.9° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Asociatul lui Merlă a intrat, în forță, cu afacerile și în Portul Constanța... de când a venit Vizan

Andreea VREJOIU 1 octombrie 2022 2151

În continuare, societatea Envirotech SRL acaparează contractele puse la bătaie de instituțiile statului. Mai nou, firma a primit un nou contract, de această dată din partea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, în urma unei proceduri de licitație simplificate inițiate în cursul zilei de 25 iulie 2022. Valoarea contractului este de 163.200 de lei.

Envirotech SRL este una dintre societățile de casă ale Primăriei Constanța. Se știe că, printre acționari, a fost și Radu Merlă, soțul directoarei din administrația locală, Ani Merlă, însă acesta s-a retras în 2010. Asociatul unic este Dănuț Florescu, care continuă să facă afaceri cu statul. Mai nou, Compania Națională Administrația Porturilor Constanța SA i-a atribuit societății Envirotech SRL în cursul zilei de marți, 27 septembrie a.c., un contract în valoare de 163.200 de lei.

Prin achiziția serviciilor de Închiriere și întreținere toalete mobile ecologice se solicită satisfacerea cerințelor și nevoilor de utilitate publică a comunității portuare; protecția sănătății publice; responsabilitatea administrației față de operatorii portuari; ridicarea continuă a standardelor și a indicatorilor de performanță ale companiei; protecția și conservarea mediului natural și construit; întreținerea și conservarea patrimoniului companiei.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Firma este obligată, conform contractului, să pună la dispoziție 40 de toaletele ecologice. De asemenea, va efectua săptămânal câte un serviciu de întreținere și curățare care va cuprinde următoarele operațiuni: vidanjare bazin, spălare interioară cu jet de înaltă presiune, curățare (ștergere), parfumare interior, înlocuire pastile pișoar, înlocuire hârtie igienică, înlocuire substanța activă neutralizantă biodegradabilă, spălare exterior cabine cu jet de înaltă presiune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Intretinere saptamanala pentru toalete interzise de legislatia tarilor UE (inclusiv in tara care le fabrica )de a fi folosite altfel decat temporar ,pentru manifestari publice si sportive ! Bravo baieti
3
0
Pnl este un rahat la fel de mare precum psd. Gunoiul de chitac a schimbat firmele de casa ale psd-ului cu cele a pnl-ului. Sunt curios ce spagi s-au dat pt pavelsrea orsului. Au pus pavele in zone precum strada chiliei care a fost asfaltata acum 1 an jumatate. Multa mwe pnl! Multa mwe chitac!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359