REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Asociatul lui Moga, Gherasim şi-a dat demisia din Consiliul Local Năvodari

Asociatul lui Moga, Gherasim şi-a dat demisia din Consiliul Local Năvodari

Replica API 13 decembrie 2011 | 00:00 2624

Matei: Îl apreciez că nu scuipă în farfuria din care a mâncat

Matei: Îl apreciez că nu scuipă în farfuria din care a mâncat

Pesedistul Marius Felician Gherasim a decis să demisioneze din Consiliul Local Năvodari invocând motive personale. Gurile rele spun că la baza deciziei sale ar fi stat rezultatul dezastruos al unui sondaj realizat de portalul gazetadenavodari.ro, întâlnirea din weekend-ul trecut cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, dar şi unele neînţelegeri cu liderul PSD Năvodari, Nicolae Matei.

"Am demisionat din Consiliul Local Năvodari, nu ştiu dacă voi rămâne membru PSD. La baza deciziei mele au stat motivele personale: sănătatea, familia, timpul. Eu am afacerile mele personale şi am considerat să las locul altui coleg care poate să se implice în activitatea politică a oraşului Năvodari. Drept dovadă că, a fost un sondaj electronic, comandat de gazetadenavodari.ro, am un procent de 37% şi tocmai de aceea nu am vrut ca oamenii care m-au ales să-şi piardă încrederea în mine. Am decis să las locul altui coleg chiar dacă nu mai era mult până la încheierea mandatului", a declarat, pentru "Replica", Marius Felician Gherasim. Preşedintele PSD Năvodari, Nicolae Matei, susţine că activitatea lui Gherasim va fi preluată de Ion Apostol. Matei mai susţine că Marius Felician Gherasim nu este o pierdere pentru Consiliul Local. "Nu este nici o problemă. Nu este Marius (Marius Felician Gherasim-n.r.) primul om care pleacă din Consiliul Local şi nu va fi nici ultimul. Mai presus de toate important este ca lucrurile să funcţioneze în oraş, iar din punctul acesta de vedere eu sunt garanţia că lucrurile vor merge bine în oraşul Năvodari. Şi-a dat demisia şi-l apreciez pe Marius că nu scuipă în farfuria din care a mâncat. Va rămâne în continuare în echipa PSD, dar nu mai este consilier local. Cel care îi va lua locul se numeşte Ion Apostol. PSD are suficienţi oameni de valoare. Pierdere? Nu l-am pierdut pe Gherasim, pentru că rămâne în Năvodari, rămâne alături de echipa mea, numai că pierde indemnizaţia de consilier", a declarat, pentru "Replica", Nicolae Matei, primarul Năvodariului şi preşedintele organizaţiei locale a PSD. Precizăm faptul că Marius Felician Gherasim a fost ales consilier local din partea PSD în 2008. Din punct de vedere al afacerilor, menţionăm că el controlează firma Dorada Transporting, alături de Traian Moga, fratele senatorului PSD de Constanţa, Nicolae Moga.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218