REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ăsta este orașul SMART, pe care ni-l bagă FĂGĂDĂU pe GÂT!

Ăsta este orașul SMART, pe care ni-l bagă FĂGĂDĂU pe GÂT!

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:15 2907

Oricât de mult ne-ar lua ochii politicienii cu fel de fel de promisiuni, mai ales în timpul campaniei electorale, realitatea este cea care dă ora exactă de fiecare dată. Orașului Constanța i s-au adus multe promisiuni, începând de la pasarele, pasaje și parcări subterane și supraterane, și terminând chiar cu un metrou. Doar că nevoile reale ale constănțenilor sunt deseori ocolite de interesele politice, iar sărăcia din teren nu este văzută de bogăția din birourile administrației publice locale.

Cititorii ne-au sesizat cu privire la cazul a două femei care își duc traiul pe strada Cișmelei din cartierul Tomis Nord. Potrivit informațiilor primite, cele două persoane dorm lângă supermarketul Mega Image și trăiesc din mila constănțenilor de câteva luni. Într-o altă poză, locuitorii din același cartier au surprins o altă persoană, un bărbat, care dormea cu bagajele după el, la câteva străzi distanță.

Interesant și totodată revoltător este că, în timpul stării de urgență, în luna martie, autoritățile locale au fost obligate prin Ordananța Militară nr. 3 să identifice și să țină evidența persoanelor fără adăpost, precum și să asigure adăpostirea și îngrijirea acestora.

Starea de urgență a fost înlocuită de starea de alertă, iar ordonanțele militare nu mai produc efecte, însă virusul există în continuare. Este lesne de înțeles delăsarea administrației publice locale în condițiile în care vorbim despre persoane înaintate în vârstă, fără adăpost, care trăiesc de luni bune din grija constănțenilor din cauza incompetenței autorităților.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu,nu sunt hingherul istrate care face afaceri cu stapanul tau fagadau,sunt contra acestor afaposturi,dar cand esti prost nu intelegi ce citesti..intoarce te la pupatul dosului lui decebal
1
0
mweee replica!!!!sclaveti nenorociti!!!!
0
1
tu siguri faci afaceri cu statul si castigi de pe urma banilor care sunt alocati cainilor comunitari, altfel nu-ti inteleg atitudinea asta in care consideri ca e mai bine sa se faca un adapost pentru caini si nu pentru oamenii strazii
0
1
mai bine adunati tiganii aia care stau pe trotuar pe strada nicolae iorga colt cu mircea face in plm de rusine orasu trec straini le fac poze cum stau la masa si beau cu muzica la maxim in fiecare seara cate 10 15 persoane
10
1
Articol f bine documentat. Cred ca doar tie ti.a bagat fagadau pe gat... Ca de la amiral iti bagi singir... Ce treaba are sula cu prefectura???
4
4
Eu am fost acum 2 ani in New York si m-am speriat de cati oameni ai strazii am vazut pe metru patrat, si asta in Manhattan. Despre ce discutam ?
10
3
Ai sperante ai si dezamagiri! Fagadau daca era gospodar, un primar cu viziune nu mai avea nevoie de campanie!
9
1
Cat timp romanimea sta gura casca si nu cere ce i se cuvine de la cei la urma urmei alesi sa faca treaba ,nu sa minta,democratia poate avea si fata asta mult mai urata decat blamata dictatura ceausista. In loc de un dictator unic,avem mai multi dictatori peste tot,condusi de organisme malefice din umbra si ne credem liberi . Ei bine,nu doar comunismul este naspa,vedeti ce e si acolo unde nu e comunism si populatiile sunt vai si amar,adica unde ne cam indreptam in ragaieli de bere si mici.Tari cu resurse super au populatiile cele mai sarace,oare de ce? Da,de vina sunt altii,nu lasitatea .
6
0
sa stai tu in adaposturile alea pt caini, in cacat si pisat si sa fii eutanasiat in 14 zile. ca tot te freaca grija si vorbesti prostii la un articol despre oamenii strazii
8
5
Astfel de imagini pot fi vazute in orice metropola din lumea asta , sunt oameni ai strazii , asta-i viata !
13
2
Si blocul de la cet evacuat de pe? A scos oamenii in strada au sudat usile
1
0
Este clar ca Fagadau e aruncat din barca de catre PSD. Blatul dintre Stroe si Chitac este evident, Fagadau nu are nicio sansa. Nu ca ne-ar parea rau dar tandemul Stroe-Chitac pare si mai periculos.
9
6
in alte tari se mai face un shelter, adapost............. vorba aia, pentru caini sunt bani, sa faceti adaposturi pentru caini, dar pentru oameni? nu va e rusine
9
7
E clar,Stroe Felix vrea la CJC pt ca stie ca liberalii il vor scuipa de la Raja. Jigodia asta a batut palma cu Vergel sa ia pnlul Primaria.Stroe nu da doi bani pe Cta,el se vede ales presedinte la cjc ca sa fie sigur ca inca 4 ani va fi platit de stat.Desi are 66 de ani si trebuia sa iasa demult la pensie, umflatul asta comunist face orice ca sa mai poate roade un ciolan.Iar pt asta,slugile lui,ca cei de la fituica replica,il tot critica pe Fagadau.F bine, merita criticat pt multe,dar sa il vezi numai pe unul,asta-i jigodism curat,iar efectul va fi invers pt Stroe.Adica,o sa o ia in bot.
27
3
Primarul Fagadau si arh Vanturache la un control temeinic ...veti fi siderati de ce sume au incasat acesti indivizi ...vezi amploarea constructiilor si ti dai seama !
21
4
Batranele acelea stau de vreo 2 ani la mega image din t nord tic rac..cand treci pe acolo miroase a ...Mai este o piesa care de ani de zile vrea ..o paine..il stie tot orasul..deja a imbatranit prin zona aia mega image.Mega image ala de la tic tac a devenit raiul cersetorilor.miros de pisat etc..de la babe.Alea dorm si pe zapada.primaria de ce nu ia masuri?Baga la henri coanda toti ..bastinasii.Astea vai curul lor nu le baga nimeni in seama.vor muri si toti se intreaba,de ce?..primaria ,cineva le cunoaste pe cele doua femei amarate?
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614