REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Asta-i culmea! Stăpâna unui cățel a cerut ordin de protecție pe numele vecinului care îi bătea animalul suspect de Coronavirus

Asta-i culmea! Stăpâna unui cățel a cerut ordin de protecție pe numele vecinului care îi bătea animalul suspect de Coronavirus

Replica API 29 mai 2020 | 00:08 1826

Mare e grădina Domnului, poarta e deschisă... şi mulţi sar gardul. Un biet patruped a fost motivul unui scandal monstru între doi vecini. Proprietar al unei mici grădiniţe din faţa blocului, un bărbat este acuzat de vecina sa că i-a bătut câinele din cauza unui motiv cel puţin ciudat: că ar fi infectat cu Covid-19. Reclamanta a cerut ordin de protecţie, simţindu-şi viaţa ameninţată.

Cum s-a petrecut totul

Bărbatul implicat în acest conflict şi-a construit o mică grădiniţă în faţa blocului, şi din cauza acesteia se poartă urât cu animalele care îndrăznesc să calce în acest loc sacru pentru el. Conform declaraţiilor acestuia, el a negat că a ameninţat-o pe reclamantă, însă şi-a cerut scuze şi promite că nu se va mai întâmpla. În privinţa agresiunii asupra câinelui, a intrat în panică după ce s-a consultat cu un medic veterinar şi a aflat că şi câinii se pot infecta cu COVID-19.

Ce spune reclamanta

Conform declaraţiilor reclamantei, aceasta a chemat în două zile consecutive echipajele de poliţie întrucât pârâtul i-a bătut câinele de companie pe motiv că este infectat cu Covid-19. Din acest motiv, potrivit celor discutate în instanță, a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva pârâtului, arătând că viața și integritatea sa fizică și psihică sunt puse în pericol.

Instanţa a decis respingerea cererei reclamantei de emitere a unui ordin de protecție împotriva pârâtului, ca inadmisibilă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti caini jupuiti si baba sa ia moooe.
0
6
din fata blocului ??? Mai sa fie !!! Eu ii dau dreptate femeii si il fut pe stoian care crede ca asta e normalitate !!!
5
1
A cazut in mijlocul unui conflict care cu siguranta se intinde pe mai multi ani de divergente intre doi vecini.
8
0
animalele nu transmit kktvirus19.. iar voi sunteti niste hingheri ..poza aia e de tot rahatul si invers decat ideea articolului, in care un caine e lovit de om
15
1
Ala cu gradinita din fata blocului sa place dracu la el la tara. Terenul din jurul blocurilor nu e mosia lui S a consultation cu un veterinar? Bulshit, as dea numele vet sa aflam toti daca exists asemenea dobitoc. Minte taranul, dati-ne adresa sa merg sa ii explicam. Politia trebuie sa actioneze conform legii si sa pedeoseasca derbedeul cu pretentii de mosier pt lovirea unui caine. Taranii s-au mutat la oras si aduc primitivismul rural la oras.
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614