REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ATAC la automatele de cafea. Autorul major al spargerilor s-a deplasat la Universitatea Ovidius cu un BMW seria 3 Coupe

ATAC la automatele de cafea. Autorul major al spargerilor s-a deplasat la Universitatea Ovidius cu un BMW seria 3 Coupe

Replica API 20 octombrie 2013 | 00:00 174

Angajaţii Direcţiei de Pază au reuşit să prindă infractorii - vezi FOTO!

Angajaţii Direcţiei de Pază au reuşit să prindă infractorii - vezi FOTO!

Automatele de cafea din Campusul Universităţii Ovidius au fost atacate de hoţi. Angajaţii Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa au reuşit să prindă duminică un infractor.

UPDATE:

Doi indivizi au ţinut cu tot înadinsul să meargă la şcoală şi să se facă remarcaţi printr-un stil inedit: să spargă automatele de cafea. Cei doi tineri nu au avut nici o jenă şi au decis să dea atacul duminică, în plină zi! La ora 11:30, ambii au "operat" nestingheriţi pe holurile Universităţii Ovidius şi au fost la un pas să scape basma curată din isprava lor. Tocmai la plecare, după ce au vandalizat două automate de la etajul unu al universităţii şi un al treilea din alt corp de clădire, cei doi au fost "săltaţi" în parcare. Paza prezentă în perimetrul Campusului Universităţii Ovidius i-a observant şi reţinerea lor de către poliţie a fost o simplă formalitate. Paznicul de tură, Marian Şchiopu, a declarat pentru Replica: "Au tras de ele, le-au rupt. Acum, automatele sunt scoase din priză. Au vrut să fure cutiile cu bani şi au şi reuşit, dar i-am prins chiar când vroiau să plece. Unul e mai mare, zicea că a fost student aici. Celălalt, era mic, are 15 ani. De el mi-e milă, că face prostii din-astea".

Cazul devine şi mai interesant, întrucât autorul major al spargerilor s-a deplasat la universitate cu autoturismul personal, potrivit agentului, un BMW seria 3 sport Coupe, care staţionează în parcare, sub ochii vigilenţi ai agenţilor de pază.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367