REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atac la Munchen: Autorul atacului este un germano-iranian în vârstă de 18 ani din oraș

Atac la Munchen: Autorul atacului este un germano-iranian în vârstă de 18 ani din oraș

Replica API 23 iulie 2016 | 14:38 186

Autorul atacului armat care a avut loc vineri într-un centru comercial al capitalei landului german Bavaria, Munchen, este un german de origine iraniană în vârstă de 18 ani din oraș, a informat sâmbătă șeful poliției locale, Hubertus Andrae, citat de DPA.

El a adăugat că numărul morților se ridică la zece, inclusiv atacatorul care s-a sinucis, și că motivația acestui act rămâne deocamdată "complet necunoscută".

Este "foarte probabil" că autorul atacului armat de la Munchen a fost singur și că s-a sinucis, a anunțat poliția locală sâmbătă dimineață, potrivit DPA, citată de http://www.agerpres.ro

Poliţia din Munchen investighează un anunţ fals de pe Facebook, prin care se ofereau alimente gratuite la fast food-ul McDonald`s, unde asasinul şi-a ucis prima victimă din cele nouă declarate în urma actului terorist. Între timp în presă au apărut primele fotografii ale criminalului care a ucis 9 persoane și informații relevante despre acesta. Autoritățile germane spun că nu au găsit legături între dezaxat și organizații jihadiste. În același timp, un martor citat de CNN a declarat că bestia striga ”Allah e mare!”, în timp de trăgea asupra copiilor dintr-un fast food, scrie și http://www.evz.ro

Șeful poliției din landul Bavaria, Hubertus Andra, a declarat sâmbătă că 'nu există nici cea mai mică legătură' între gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) sau refugiați și atacatorul germano-iranian de 18 ani care a deschis focul vineri asupra persoanelor dintr-un complex comercial din orașul Munchen, după care s-a sinucis, relatează AFP și Reuters, citate de agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102