REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atacatorul de pe trotinetă, explicație bizară când a fost întrebat de ce a înțepat femeile

Atacatorul de pe trotinetă, explicație bizară când a fost întrebat de ce a înțepat femeile

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1184

Declarație șocantă făcută de bărbatul care a înțepat ieri două femei în Capitală. Conform surselor, acesta ar fi spus în fața procurorilor și polițiștilor că a ieșit să se plimbe pentru a atinge femei. Dar asta nu este tot.

Individul a adăugat că apoi s-a gândit că mai bine le înțeapă pentru ca acestea să îl țină minte. Agresorul a fost dus vineri în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul a fost prins în trafic în comuna Vidra din județul Ilfov, la aproape 24 de ore după ce a înțepat două femei în zona pieptului. Bărbatul a fost dus apoi la Serviciul de Investigații Criminale pentru audieri.

În fața anchetatorilor, acesta a declarat că a fost conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare. Una dintre victime a fost chiar Margherita de la Clejani. Mama cântăreței a făcut publică o poză cu obiectul cu care aceasta fusese atacată.

Tânăra a venit azi în fața autorităților pentru a da declarații, însă nu oricum, ci cu un discurs foarte bine pregătit.

"N-am fost înțepată cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc că a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată", a declarat Margherita, scrie antena3.ro.

Atacatorul a fost adus din nou la audieri vineri după-amiază. Acesta a spus că inițial a vurt doar să pună mâna pe decolteul femeilor și nu să înțepe. Mai apoi s-a răzgândit și s-a gândit că aceasta ar fi o modalitate prin care acesta ar fi rămas în memoria celor două femei.

După ce se vor încheia audierile, bărbatul va fi dus la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă și, cel mai probabil, în acest caz, bărbatul va fi supus și unui examen psihiatric pentru a se stabili dacă acesta a avut discernământ în momentul în care a produs aceste fapte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si trageti-l pe drumurile din oras pana nu mai ramane decat un ciot sangerand!
0
0
stabiles daca a avut discernamant? sa mor de pricep
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367