REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atacuri politice mizerabile la Pecineaga! Societatea civilă vs. ALDE

Atacuri politice mizerabile la Pecineaga! Societatea civilă vs. ALDE

Replica API 29 aprilie 2016 | 00:15 545

Campania electorală a început, deja, la Pecineaga! Aspiranţii la funcţia de primar şi la un loc călduţ în Consiliul Local se atacă, pe paginile de facebook, mai ceva ca preşcolarii! Pe de o parte, avem Societatea Civilă Pecineaga, iar pe de altă parte, regăsim ALDE Pecineaga. S-a ajuns atât de departe, încât sediul celei din urmă formaţiuni a fost vandalizat, în urmă cu câteva zile

Disperarea candidaţilor la Primăria Pecineaga a atins cote maxime!? În noaptea de 26 aprilie a.c., în jurul orei 22,30, sediul ALDE Pecineaga a fost vandalizat. Un individ a aruncat pe unul pereţii cladirii o cutie cu vopsea provocând pagube materiale. S-a depus deja plângere la Poliţie, urmând să fie sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecatoria Mangalia, anunţă candidatul ALDE la Primăria Pecineaga. Candidatul ALDE Pecineaga este Mihai Petru Crăciun şi, din câte se pare, nu este o persoană agreată de societatea civilă din Pecineaga. Pe facebook, Crăciun este împroşcat cu noroi. „Cinci terenuri şi opt case, executate pentru datorii de milioane de euro. Dezastru pentru familia lui Petre Mihai Crăciun. Fiscul le scoate la vânzare toată averea“, se arată pe pagina de socializare a societăţii civile Pecineaga. Crăciun răspunde cauzaţiilor, despre cares pune că „sunt false, dacă acele conturi fictive ar fi căutat adevărul, ar fi văzut şi faptul că”executarea silită” îndreptata către Domnul Crăciun face subiectul unor dosare ce au ca obiect contestaţie la executare , dar cum aceste conturi fictive nu caută adevărul, vă ‘’servesc’’numai minciuni, doar doar mai împroască cu noroi pe cineva“. Societatea civilă a aruncat atacuri şi asupra echipei de consilieri a lui Crăciun. „Las la alegerea voastră să decideţi pe 5 iunie dacă le acordati votul dumneavoastră de încredere, iar din iulie să avem ocazia să o vedem pe domnişoara cum propune proiecte în sedintele de Consiliu Local, cocotata pe masa de şedinţă“, este postarea de pe facebook-ul societăţii civile Pecineaga, făcându-se referire la o tânără, în jur de 20 de ani, de profesie...ospătar. Aspiranta la postuld e consilier, Alexandra Dinu, nu a ezitat să intre în polemici cu cel acre se află în spatele postărilor de per această pagină de socializare. „Offf ,off ce sufletist şi bun eşti tu! Vrei binele oamenilor? Unde ai fost până acum? De ce ai apărut tocmai în campania electorală?”, „Eşti un fals şi un lipsit de omenie, pe scurt eşti un nimeni!”, au fost câteva dintre replicile candidatei.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367