REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atanasiu: ACL face o nouă invitaţie PSD pentru dezbaterea Iohannis – Ponta, joi la Parlament

Atanasiu: ACL face o nouă invitaţie PSD pentru dezbaterea Iohannis – Ponta, joi la Parlament

Replica API 11 noiembrie 2014 | 01:26 323

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a a declarat, luni, la finalul şedinţei ACL, că va fi înaintată o nouă propunere de negociere pentru PSD pentru organizarea dezbaterii prezidenţiale Klaus IohannisVictor Ponta, care să aibă loc joi la Palatul Parlamentului.

Vicepreşedintele PNL a susţinut că premierul Victor Ponta nu doreşte să participe la o dezbatere cu Iohannis, dar în cursul zilei de luni va fi înaintată PSD o nouă propunere de negociere. "O să-i facem încă o invitaţie foarte clară la Parlamentul României, unde Televiziunea Română şi toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor şi dacă e bărbat să vină la dezbatere", a declarat Atanasiu. El a susţinut că propunerea ACL este pentru ziua de joi, pe care o consideră data cea mai potrivită pentru dezbatere, începând cu ora 20. Atanasiu a fost întrebat dacă propunerea ACL este făcută pentru a fi refuzată de Victor Ponta, în condiţiile în care premierul ar fi confirmat participarea la o dezbatere la o televiziune de ştiri. "Nu era programată nicio dezbatere între cei doi candidaţi, era autoprogramată o dezbatere de domnul Ponta singur. Deci, dacă doreşte dezbatere în doi îl chemăm pe un teren neutru, nu sub fustele lui Voiculescu la Antena 3", a răspuns vicepreşedintele PNL. El a precizat că propunerea ACL vizează un format deschis tuturor instituţiilor de presă, urmând a fi negociat cu PSD moderatorul şi desfăşurarea dezbaterii.

Sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102