REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atentat împotriva românilor? Un magazin românesc din Italia, atacat cu o bombă

Atentat împotriva românilor? Un magazin românesc din Italia, atacat cu o bombă

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:00 241

O bubuitură puternică a răsunat, pe 3 aprilie, la ora locală 2:00, în localitatea Anzio, situată în apropiere de Roma - Italia. Presa italiană, citată de „Gazeta Românească”, informează că este vorba despre un atentat terorist, în a doua zi a Paştelui Catolic, îndreptat împotriva unui magazin cu produse românești. Explozia a avut loc în Piazza del Consorzio din zona Lavinio.

Potrivit sursei citate, o bombă artizanală a fost aruncată spre un magazin gestionat de o familie de români (”Produse românești – Cerbul Carpatin”), explozia producând spargerea geamurilor și distrugerea grilajului metalic. Cum la acea oră localitatea era cufundată în linişte, explozia a răsunat asurzitor şi a alertat forțele de ordine și echipajele de pompieri, care au ajuns în scurt timp. Carabinierii au început cercetările interogând proprietarul magazinului și persoane care locuiau în apropiere. Au fost vizionate și înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Din fericire, nu au fost raportate victime sau răniți.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pavel de acord cu tine,dar cati dintre cei plecati sau cei ramasi in tara isi indreapta nemultumirile catre clasa politica?vina este lasata tot pe cei multi,indobitocirea s-a perfectionat atat de mult incat ajungi sa gandesti ca e vina ta pentru ca ai muncit cinstit si sa consideri ca are dreptate tot cel care te-a dijmuit sau ti-a furat viitorul lasandu-te fara alte optiuni decat de a pleca din tara.Oamenii cand sunt nemultumiti se revolta,folosindu-si votul sau iesind in strada,dar si asta a luat o alta dimensiune,romanii ies in strada numai daca-i platesteSoros pt a apara drepturile altora
1
0
Daca mafiotii romani ar gandi cum sa fie Romania locuibila de romanii muncitori si cinstiti,nu ar mai fi plecat milioane din tara. Magazinul ala daca era deschis in Romania dadea faliment din cauza legislatiei noastre care este indreptata impotriva celor ce vor sa traiasca demn in propria tara. Cum de pentru culesul capsunilor in Spania esti platit bine,in Romania esti luat la misto? Pai cum sa nu-ti deschizi magazinas in Italia daca in Romania esti pradat de tigani si de ANAF si altii? Fiecare tara are derbedei,insa la noi ei ne conduc,ei cica ne apara interesele.
6
0
Voi in ro primiti toti mafiotii si ii numiti oameni de afaceri va luat tot inclusiv terenurile mafioti sug fondurile europene si pentru niste magazine amarate ro ita la el acasa va da foc cine zice ca ro fura cand sant plecati or este pesedist ori este batut in cap nu mai credeti toti tampitii
3
0
s-au speriat zimbrii carpatini de la o petarda ? s-or fi saturat macaronarii de hoti tiganesti romanesti si pocnitori!
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367