REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ATENTAT TERORIST la VIENA: Mai mulți MORȚI și RĂNIȚI! VIDEO

ATENTAT TERORIST la VIENA: Mai mulți MORȚI și RĂNIȚI! VIDEO

Replica API 3 noiembrie 2020 | 00:04 4593

Mai multe focuri de armă au fost trase luni seara în centrul Vienei, potrivit poliţiei, care a raportat "răniţi", transmite AFP, citată de Agerpres.

Mass-media locală a scris despre un atac lângă o sinagogă importantă din capitala Austriei.

Morți și răniți

Publicația Kurier relatează că ar fi 7 morți și mai mulți răniți.

Un martor a povestit pentru ORF că a auzit împușcături și a văzut un bărbat care fugea în timp ce trăgea cu o armă automată. Apoi a venit poliția și a început să tragă spre atacator.

Atacul a avut loc pe strada pe care se află sinagoga principală a Vienei.

Video:

Este vorba de sinagoga Schwedenplatz din Viena. Potrivit informațiilor de la faţa locului, poliţia austriacă are în desfăşurare o amplă acţiune.

A.F., A.V., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In austria pe cei din religia pacii.
0
0
Totul e corect spus. Felicitari!
0
0
acum s-au gasit si astia cind divorteaza Pepe?
5
0
Teroristii nu sunt musulmani. Ei se dau drept asa,insa religia este interpretata in mod fals cu intentie. De fapt este vorba de niste indivizi cu mintile defecte,care daca nu conduc state ca alti idioti,vor totusi sa fie cumva gaura din gogoasa. In istoria lumii,religia a fost folosita ca paravan pentru ticalosi in fata prostilor care au fost mereu prea puturosi sa citeasca si sa inteleaga ce este religia de fapt. Tembelii s-au lasat dusi la fentele descreieratilor si chiar cred si azi ca religiile sunt de vina,nu grupurile de cretinopati ce si dupa percedepte religioase sunt de partea diavolu
7
3
In loc sa fiti corecti fata de jegurile musulmane mai bine i-ati eutanasia pe toti si astfel veti avea liniste si pace!
4
2
Prostilor ati primit cu vagonul, necontrolati,atitea musulmani ce au mentalitati de secol Vll.Stopati exodul si trimitetii acasa, dupa ce fac puscarie prestind munci in folosul comunitatilor.Prostia se plateste cind faci import de persoane dea valma, neverificati.Stimulati institutia familiei si a nasterilor de copii.Persoanele valide de a concepe copii sa plateasca taxa pe celibat intre virstele 30 - 50 ani.Patronii sa respecte programul de 8 ore zilnic al personalului salariat, iar marile firme sa construiasca crese, gradinitesi locuinte pentru personalul propriu.Numai asa putem supravietui
15
1
Sinagogi estem bre nu sinagoge. Sinagogi.Gramatica e greu.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218